Příspěvky uživatele - 248.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 10.8.2017
Gratulace nic lepšího neni.
Honda GSV 190 - nízké otáčky, 9.8.2017
Na seřízení motoru není potřeba mít nastálo nepřesnej otáčkoměr, sám píšeš, že je zpožděnej. Nedal mi ten systém pružin, kdybys věděl, jakej je rozdíl mezi karbecem a motorem Honda Tekumseh, tak bys nepsal laikoviny. Kurví.tko je špatnej otáčkoměr,... celý příspěvek >
Honda GSV 190 - nízké otáčky, 9.8.2017
Systém pružin je vymyšlenej výborně. Zpravidla do té doby, než do něj začne nějakej génuis vrtat. A taky je dost geniusů, který nikdy nepochopí, jak se na tom má nastavit maximální otáčky, obohacení směsi. Slušnej mechanik otáčkoměr nepotřebuje na... celý příspěvek >
Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 8.8.2017
A jejda, opotřebení kol je u úhlového převodu větší, tak těch pil máš málo, ještě jsi nepochopil. Hlučný přímý převod s motorem z boku je na PRD pro pořádnou práci.
Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 8.8.2017
Protože benzínové pily jsou vyvážené a netáhnou do strany. Motor do strany převažuje pilu jak se zvedne ze dřeva. Mám stihl dost dlouho abych věděl co motor do strany dělá. Ruka si polohu nenašla, hlava si našla jinou pilu.
Ako lacno a ekologicky znížiť tvrdosť vody v bazéne, 8.8.2017
Když prší, teče z rýny, kupte odlučovač nečistot Graf a máte vystaráno. Ekologické a téměř zadarmo. Měkká voda s opačným pH, než je v bazénu. 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika