|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je ten kompost správně vyrobený?, 16.4.2017 Jde o to, tam jen nenasypat najednou, hromadu čerstvě posekané trávy ze sekačky, ale to trochu prohodit něčím hrubším, suchými stvoly kytek, jemné větvičky apod. Mám to stejně jako Lída a nikdy nic nesmrdělo, v případě té hromady trávy to smrdělo... celý příspěvek > |  | Mráz, 15.4.2017 Kopřivy pěstujuale co je moc, to je moc a zrovna jsem jich v pátek kolečko vyplela ze záhonu růžíJeště mne něco podobného čeká v záhonu dřevitých pivoní. Třeba kolem kompostéru mi nevadí Co se mrazu týče, u nás tuším na středu zatím hlásí -4st, takže... celý příspěvek > |  |
|  | Mráz, 14.4.2017 Dva roky jsem byla pesimistka jen já, protože já(na rozdíl od muže) stříhám stromy, sázím a okopávám všechnu zeleninu, pleju a přesazuju kytky. Dva roky po sobě všechno chcíplé. Na jaře mrazy, pak ptáci a nakonec totální sucho. Letos, když rozkvetly... celý příspěvek > |  | Rozchodník, 13.4.2017 Nechci vám brát iluze, ale tohle je pravděpodobně reklamní fotka a tak fialový rozchodník neexistuje. |  | Neznámá trvalka, 12.4.2017 Je krásná a nádherně voní. Kdysi jsem dostala od přátel, hezky se rozrostla, už jsem si i rozesadila na další záhon. Lidi ji moc neznají, ale kdo ji vidí v květu, obdivujeKonvalinka |  | Jak se zbavit včel samotářek?, 12.4.2017 Chladným létem? a to bylo prosím kde? U nás tedy rozhodně neSynovec má asi 150m vzdušnou čarou od našeho domu 4 úly, tak jsem ráda, že mám opylovače. Jeho včely nikoho neobtěžují, protože je má v rohu, na konci zahrady, v krajním domě, dost daleko od... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel samotářek?, 12.4.2017 Nepomůže nějaký klasický repelent? Muž má na kurtu zase takové ty super ovády, co jsou na koních a hovězím(máme za domem chovatele koní) a koupil si tuším v lékárně nějaký repelent, který je myslím bio a i voní dokonce. Název bohužel nevím, má ho v... celý příspěvek > |  | Tařička x Huseník, 11.4.2017 Tařička má listy chlupaté až plstnaté, huseník podle obrázků hladké. |  | Jed Akátu, 10.4.2017 Kdysi jsem si vrazila trny při stříhání růží, do kloubů nahoře na ruce(u nás se tomu říká hánky, ale netuším, jak se to jmenuje správně) První jsem tam měla bolestivé červené boule, pak postupně zbledly, ale bolely dál, nedalo se toho ani chytit. To... celý příspěvek > |  | Jed Akátu, 9.4.2017 Omlouvám se Doretě, vyhledala jsem si to a ano, máte pravdu, i pan Standa, samozřejmě. Nikdy jsem o zánětu jinde jak v čelisti v souvislosti se zuby neslyšela, proto jsem se mylně domnívala, že jde jen o tu čelist. |  |
|  | Jed Akátu, 9.4.2017 Okostice je v čelisti, ne v prstu |  | Nemocný rhododendron - co s ním?, 9.4.2017 Přikláněla bych se k tomu přehnojení, každopádně bych ten dithane nezavrhovala a preventivně stříknula. Něco si najděte i na ty lalokonosce, okousané listy jsou. Nechtějte vidět moje ronďáky na jednom stanovištiZrovna řeším, jesti se ještě mám... celý příspěvek > |  | Je kohout nemocný?, 7.4.2017 Ale v tom s váma naprosto souhlasím, opravdu si nehraju na vládce všehomíru a nechávám žít. Vždyť i ty mámy slípky umírají stářím. Vždycky říkám, že jsou to šťastné slepice. Volnost na velké zahradě, kde si hrabou, vlastně žijou bez omezení. Máma už... celý příspěvek > |  | Kalina Eskimo, 7.4.2017 Proč už nemáte Lído? Je moc hezká a nežerou ji mšice a housenky tak, jako klasickou kalinu - tu mi každé jaro ožerou do posledního lístku a kolem se šíří místo vůně kaliny, jen housenkový odér. Pořád jsem doufala, že je někdo sežere(vždyť tu mám snad... celý příspěvek > |  | Kalina Eskimo, 7.4.2017 Mám je také a při větších mrazech listy zmrznou. V některé zimy přišly i o květy. Letos u nás bylo -27st, přesto mají listy poškozené jen z části, snad proto, že už je částečně od jarního sluníčka přistínily jedle, takže doufám, že snad vykvetou.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|