Příspěvky uživatele - 220.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 5.2.2022
Souhlasím, mám 4, tu nejstarší už skoro 20 let a plodí víc, než ty novější. 
Jak ošetřit rebarboru před zimou?, 19.11.2021
Rebarbory si skoro nevšímám, jen občas vykroutím ošklivé listy. Při sběru řapíků se musí nekolik listů nechat. No jinak, jako vše, má taky svou životnost, takže za pár let si koupit novou.
Kliešte v záhrade – aký repelent, 16.8.2021
Do 3/4 l převařené vody vhodit sáček - koření Vitana- rozmarýnu a nechat vychladnout, přecedit a přidat 1lžíci vinného octa. Nechat v lednici. Bez toho octa jde postříkat i trávník.
Kliešte v záhrade – aký repelent, 15.8.2021
Na netu je hodně receptů, já použila silný výluh z rozmarýnu a bílý ocet.
Rakytník nekvete, neplodí, 28.7.2021
Rakytník, jak se píše, je celkem nenáročný. Květy opravdu nejsou vidět, takže spíš vidím problém v opylení, směr větru je dost důležitý. Já vůbec nehnojím, nezalévám i když je sucho a plodů je hodně. A slunce nemá celý den.
Kdo poradi, 25.7.2021
No je to teda dáreček  ale květ je nádherný.
Okurky nakladacky, 7.7.2021
určitě slimáci, u mě jeden den vykouknou ze země a druhý den tam nejsou. Taky je sázím až když jsou větší.
Co je to za kytku, 4.7.2021
Sanseviera hahnii, druh tchynina jazyku 
Invazivní nevídaní migrující škůdci z jiných světadílů nově v česku, 12.10.2020
Všechno nepůvodní je špatně- sluníčka z Asie, vroubenka americká, pavouci a různé jiné, co sem nepatří 
Rez hrušňová - bio ochrana, 27.9.2020
S tím Nashi to až tak pravda není, vím, že se to všude píše, ale věřila jsem tomu a zasadila Nashi asi 4 m od napadené hrušně v sousední zahradě. Bohužel je také napadená i když ne tolik. Sousedům jsem rekla at´ ji zlikvidují, ale bez reakce.Zahrada... celý příspěvek >
Hraboš, hryzec likvidace, 18.7.2020 Obsahuje fotku
Poznáte někdo, kdo se nám to nastěhoval? A co s ním? Díky
Ferramol neúčinkuje?, 15.7.2020
Ferramol funguje, aspoň já mám zkušenost dobrou.Nikdy je nevlhčím, někdy omylem při zalévání. Na slunci ale zas uschnou. Je pravda, že neokusují jen slimáci. 
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 28.6.2020
Všeobecně-nejen u ibišků to bývá nedostatek hořčíku. Zkuste Hořkou sůl.
Rajčata - co jim je?, 27.6.2020
Ještě zajímavost, tohle postižení má jen jeden keřík rajčete, ostatní jsou OK. Děkuji všem za rady.
Rajčata - co jim je?, 25.6.2020
Diky za radu.. Vápník by mě vůbec nenapadl.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika