Příspěvky uživatele - 136.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocná divizna, 26.5.2018
podle popisu by tomu nejvíc odpovídala kukléřka diviznová-ale bohužel jsem zatím žádné housenky neobjevila.No, zkusím se podívat znovu a pod lupou...
Nemocná divizna, 26.5.2018 Obsahuje fotku
Na zahrádce mám několi let divizny, ale něco je napadlo, nevím jestli škůdce nebo choroba, poradí mi někdo co s tím?
A opět neznámá rostlina, 17.6.2017
díky, nenapadlo by mě, že tohle patří k pryšcům.
Jak se jmenuje?, 27.5.2017 Obsahuje fotku
V zahradě mi žijí tihle brouci, nevíte někdo jak se jmenují?
Kdy stříhat maliník, 24.5.2017
Na zahrádce jsem zdědila maliník, nevím tedy jaká je to odrůda, ale nevím ani kdy je nejvhodnější stříhat.Maliny začínají dozrávat v září až do prvních mrazíků.Poradí mi někdo?
Zkušenosti se smilem?, 21.6.2016
V zahradnictví jsem si koupila smil italský (kari).Jak bylo venku teplo, vysadila jsem ho na záhon, bohužel mi zašel.Stejně tak dopadl i u mé neteře.Máte s jeho pěstováním jiné a lepší zkušenosti?Zalévaný byl, přemokřený ne... hezky mi voněl, je to... celý příspěvek >
Poznáte rostlinku?, 16.6.2016
Tak ta orchidej, tuším Ludisia discolor by popisu odpovídala, což mě těší, orchidej zatím u mě nebydlela . Ale ta druhá, nevím,Plectranthus se mi moc nezdá, podle obrázků vypadají listy spíš hladké, kdežto u téhle nejsou.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika