Příspěvky uživatele - 100.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ktoré jablká ste obrali ako posledné?, 16.10.2016
220mnm - na stromech je poslední třetí dávka Jonagoldu (první šla přelom září/říjen, druhá minulý týden, pár posledních Topazů a jeden Sirius (první) 525mnm- viselo by lecos, kdyby zahradu nenavštívili nezvaní hosté. Pár zůstavších Ontárií v... celý příspěvek >
Jak správně pěstovat zelí?, 15.10.2016
Hehe, každý rok nakládám tak 20kg zelí, tak si na jaře říkám, je to jistě plné chemie, zasadím si vlastní, nakonec stačí 2-3 Pourova a je to. Vysel jsem a řádek vzešel. Pak zaútočili slimáci, housenky, hniloba a další potvorstva a jediná hlávka,... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 8.10.2016
Trochu mi připomíná Strýmku, ale ta nebyla moc chutná, nevyholovala, byla žíhanější... 
Topaz nepřekonaný, 2.10.2016
Já mám takto spoře vybarvené Topazy i na celodenním slunci, ty červené bude nějaká RED mutace. Dnes jsem je sklidil skoro všechny, pokud bych je nechal déle, ještě by se trochu více vybarvily, ale na úkor skladovatelnosti. Docele špatně se trhaly,... celý příspěvek >
Toptaste, 1.10.2016
no s tou monílií mě děsíte, jsem tady v zamořené lokalitě. Podle toho, co píšete, jeví se mi lépe St.J. - plody se u obou podnoží liší?
Toptaste, 1.10.2016
chci si letos pořídit Toptaste a v Bruzovicích je právě na myrob. a St. Julienu, můžete porovnat? Jsem v Ov asi 230 mnm, zalévám, půda různorodá navážka, proto kopu větší jámy a dávám cca 1/2 kompostu.
Golden Delicious, 18.9.2016
to jsou síťky nebo sáčky?? Jen na některých plodech?
Golden Delicious, 18.9.2016
Sbírali jsme jeden rok v Bolzanu Jonagoldy v několika stupních pod nulou a byla na nich zmrzlá rosa. Podobně jsem trhal zasněžená Ontaria v Beskydech. Z toho Tirolska jsem si dovezl na M9 Winesap, ale v 500 mnm na něm za 20 let nevyrostlo jediné... celý příspěvek >
Golden Delicious, 17.9.2016
Na Vašich fotkách se ale zdá velmi pěkný, tak nevím, proč ho chcete nahradit? Z hlediska chemie to bude asi jako můj Jonagold počítám - nedá se to podcenit. Je zajímavé, že v Tyrolsku u Merana měli Golden až do 900 mnm a měl tam nejlepší chuť, takže... celý příspěvek >
Ibišek - bohatost květů, 16.9.2016
Toho jsem si nikdy nevšiml, mám jich nejméně 8 druhů. Některé plnokvěté se plně nerozvíjejí a mají menší květy. Množství květů je přímo úměrné slunnému místu.. Větvička někde psal, že čím více ho hnojíte a zaléváte, tím méně kvete. Hodně záleží asi... celý příspěvek >
Jahody - odrůdy, 13.9.2016
V Zahrádkáři vyšel asi třídílný seriál o odrůdách jahod, poměrně kritický k řadě populárních odrůd z hlediska odolnosti chorobám, chuti ap. Problém je, že z těch kladně hodnocených odrůd jich není mnoho k sehnání, zvláště na Moravě. Momentálně bych... celý příspěvek >
Rýč fiskars, 9.9.2016
ta debata, který rýč je nejlepčí je zjevně nesmrtelná. Výhoda je, že to není jako s auty - rýč stojí pár stovek a každý si to může zkusit sám, který mu vyhovuje! Btw pokud nezvedáte rýč moc často nad hlavu, ty gramy neřešte...
Moruše stromková vs pendula, 7.9.2016
Snad v máločem je taková variabilita, jako v moruších. Pendula je většinou standardně s kulovitými plody kolem 1-1,5cm, na prostor zcela nenáročná a ozdobná vzhledem. Dále je zde kagayamae (např. Starkl) - keř s velikými listy, dobře stíní, plody... celý příspěvek >
Rýč fiskars, 7.9.2016
Szpadel GEOLIA - 2,05 kg
Nádrž na dešťovou vodu, 9.4.2011
Dobrý den, koupili jsme si zahradu, kde je železná nádrž na dešťovou vodu. Chtěli bychom ji využívat na zalévání. Nevíme, jak dlouho je nádrž plná. Nahoře voda nezapáchá, ale když upustíme kohoutkem dole, značně zapáchá. Chtěli bychom se zeptat, zda... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika