Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde se už nedá zahradničit?, 31.7.2017
Pane SPCH, kde se dá zjistit, v jakové hloubce je spodní voda? Podle hloubky studní nebo? Jinak... studánky tu vyschly už pár let zpět a už se neobnovily, co vím, funguje jedna..taková z hor, obecní, co na ni jezdí lidi ze dvou vesnic(místo vody z... celý příspěvek >
Mám větší. Mám tam ryby, spíš jen, aby tam něco bylo a aby tam nebyli komáři. Vybrat jim ji nemůžu, už i tak jim půjde o život, protože se přehřeje, jelikož jim přestala dotékat z mlýnského náhonu Vloni jsem jim dotovala ze studny. Vím, myslel jste... celý příspěvek >
Modrá skalice ano či ne?, 31.7.2017
Už jsem to také psala, možná i někam sem. Taky pořád hnusná kalná nazelenalá voda, nakonec jsem na radu někde zde, dala skalici a od té doby voda jak křišťál. Nejsem si už jistá, jestli se k ní po pár dnech nelila i kyselina chlorovodíková - to už si... celý příspěvek >
Tak tohle vám rychle vyvrátím. Můžete chytat vodu pouze tam, kde nějaká naprší! I když nám letos přeci jen v létě trošičku prší, vloni nepršelo tři! měsíce. Vůbec. Kolik asi té vody musíte mít, aby jste s tím vydržel 3 měsíce zalévat zahrádku, kde... celý příspěvek >
Zvädnutá dracena, 29.7.2017
Dracena snese i suchý vzduch, i vyschlou zeminu, co nesnese je přemokření, jak už psala Lída. Vyhoďte znovu z květináče, dejte novou zeminu a zalévejte třeba i jednou za 14 dnů, jen to, co si rostlina veme a přebytečnou vodu za hodinu vylijte, aby v... celý příspěvek >
Jak zabránit prorůstání kořenů thují do skleníku?, 27.7.2017
Udělala bych půlmetrový základ.
Moruše, 27.7.2017
Hm, tak u nás je to podobné jen: pár zim zpátky mi zmrznul liliovník, korkovník, tuto zimu opět liliovník a polovina paulownie(přišli o části koruny) na kaštanu, ořechu a na paulownii mi celkem pravidelně namrzají pupny, ale moruše letos přišly o... celý příspěvek >
Prodáváte králičí maso, 24.7.2017
U nás na vesnici, prodávají za 130Kč kilo. Tady lidi tyto neberou jako bio králíky(páč je možná chovatel také krmí granulema) ale si prostě řeknou: za ty prachy? To už si ho můžu koupit v marketu... A chovatel by neprodal.
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 20.7.2017
Už jsem ani nechtěla reagovat, páč stejně nedojdem konce, ale jste se trefil, tak ještě k vašemu příspěvku. Mám z jedné strany zemědělskou půdu v pachtu - tudíž kolem plotu pro mne - urob si mám(rozumněj: obejdi s křoviňákem 250m/1m pruh) Z druhé... celý příspěvek >
Kokršpaněl - kolik se dožije?, 19.7.2017
Krásně jste to napsalNaprosto chápu vaše pocity, naše zlatíčko odešlo bezmála před dvěma lety a bolí to stále moc, i když je s námi ještě druhý pejsa. Vaši lásku si pejsek zasloužil a obětovali jste moc, aby odešel spokojený. Ten věk, to je krása,... celý příspěvek >
Modrá skalice ano či ne?, 19.7.2017
Sice tomu rozumím jako koza petrželi(myslím chemickým reakcím) ale pokud jsem dala skalici, chlor už jsem nedávala žádný(i proto jsem přistoupila k aplikaci skalice)  Bazén vydržel krásný dlouhé měsíce, bez jakéhokoliv zásahu.
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017
Hlohyně je to, co vyčuhuje nad tisovým plůtkem vlevo. Naštěstí tam měla poměrně dost místa a z druhé strany ji brzdí jedle. Jen soused brblá, ať si ji stříhám z jeho strany na plotu, aby mu nepřesahovala, páč tam seče jetel králíkům a to je pak peklo... celý příspěvek >
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 18.7.2017
Lenost a rezignace? Milí pane, jsou tady lopaty, které mají velké hospodářství a ne už možná pevné zdraví. U některých, světe div se, se možná projevila i celoživotní dřina na polích, kterou si člověk z kanceláře asi jen těžko umí představit. Takže... celý příspěvek >
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017 Obsahuje fotku
Nemám z bobkovišní živý plot, ale keřové party. Letošní zima je sejmula víc, než zima 2011/12 To byl alespoň sníh. Takže bobkovišně, které dorostly od toho roku do 150cm, jsou dneska suché pahýly, které muž odmítnul seřezat(ono to také není žádná... celý příspěvek >
Rostou u vás borůvky?, 18.7.2017
Sonduju. U nás nikde borůvky nerostou a ráda bych po asi 40letech, vyrazila někam na borůvky, natrhat si na zavaření. Nejsem si jistá, že to letos vyjde, jelikož jako se každoročně něco přis..e, tak i letos... kocour nosí nohu nahoře takže asi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika