Příspěvky uživatele - 167.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 11.7.2020
Chtěl jsem proti obaleči stříknout včera, ale vítr byl hodně silný a nedalo se. Dnes od rána prší, ale zítra už má být lépe, k večeru bych tedy postříkal. Mám tady Ŕeldan22, Calypso, Mospilan, Spintor a Dimilin 48 SC. Co bys radil použít KUKY?... celý příspěvek >
Rycí vidle, 2.7.2020
Děkuji za tipy, nákup asi nechám až pojedu do Hornbachu nebo OBI, není nad prohlídkou před koupí. Padly mi do oka tyhle "Vidle rycí for_q profi_Line"
Rycí vidle, 30.6.2020
Děkuji za informaci, jaký přesný typ se jedná už asi nepamatujete, fiskars jich má totiž vícero. Ty od Gardeny vypadají robustněji, ale nejsou ani moc v e-shopech.
Rycí vidle, 30.6.2020
Dobrý den, vybírám rycí vidle. Vzhledem k místní utužené zemině chci vybrat vidle co nejrobustnější. Vybíral bych ze značek Fiskars a Gardena. Místní prodejny mají pouze klasiku s dřevěnou násadou. Dík za tip.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 16.6.2020
Jak často měníte bílé desky v lapáku? Pokud tam mám cca 40 jedinců, zdá se mi to už dost zadělané a měním.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 15.6.2020
Dnes večer aplikace Calypsa na švestky a jabloně. Od zítřka hlásí mírné přeháňky, calypso má dlouhou účinnost. Nechtěl jsem riskovat kalamitu. Jo a rajčata ve skleníku jsem zatím neošetřovat (manželka zakázala), v záloze mám Acrobat.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 14.6.2020
12. června obaleč švestkový +8 jablečný +7 13. června obaleč švestkový +5 jablečný +3 14. června obaleč švestkový +2 jablečný +13! Postřik na obaleče švestkového tedy v polovině příštího týdne?
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 11.6.2020
Hledal jsem jakou koncentraci Talentu použít, ale nenašel jsem. Dithane bych vzhledem k dlouhé OL vynechal.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 11.6.2020
Dnešní úlovek obaleče švestkového 9ks a jablečného 8ks. Je to můj první monitoring, bohužel jsem ho začal počítat až včera, snad se mi podaří vlnu zachytit a aplikovat postřik akorát. Minulé roky jsem stříkal podle toho co psali tady na fóru.... celý příspěvek >
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020
Dithane mám, Talent taky a proti mšicím jsem dnes použil Karanimba micro (mám ho odzkoušeny). Dík za identifikaci suché skvrnitosti.
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020 Obsahuje fotku
Kontrola meruněk u rodičů, ze dvou stromů jeden měl skoro všechny nové přírůstky jako na přiložené fotce, také část plodů je poškozená.
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 10.6.2020 Obsahuje fotku
Vyskytl se mi problémy u jedné meruňky Bergeval na podnoží Wavit vysázenou na podzim 2916. Některé listy jsou světle žluté, lehce zkroucené. Několik malých větviček zaschlo (ty jsem ustřihl). Před i po odkvětu byla ošetřena (Prolectus a Signum)... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 28.5.2020
Mám ještě zásobu Calypsa, ten se mi v minulosti osvědčil taky. Už se ale přes 2 roky neprodává pro malopěstitele.
Rašení pod čočkou mobilu, 26.2.2020 Obsahuje fotku
Dnešní prohlídka zahrady a stav pupenů na meruňce Goldrich (severní morava 360mnm)
Jaka reva?, 6.12.2019
Tady bych si dovolil oponovat. Přeroubovat révu pro začátečníka není nic lehkého a spíš ho od toho odradíte. Za mě si musí každý ujasnit co chce a pak zjistit, jestli je to v jeho možnostech. Mošťák ho nenadchne tolik jak stolák. Zkuste si... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika