|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz, 20.4.2017 není o čem diskutovat a je to takové tlachání o zeleném lupení.
Nejen ovocem živ je zahrádkář. Co zelenina? Drobné ovoce? Zpráva z bojiště: Včera -2,6, dnes na okolních stanicích -0,8, -0,5. Zatím dobrý, Teplomilný budu mít na dřevo. Uberu dusík,... celý příspěvek > |  | Vedro s horucou vodou - ochrana pred mrazom, 19.4.2017 35.93: Kdybyste občas používal tu chlupatou (možná) kouli, kterou máte na krku, věděl byste, že netex použitý jako ochrana před mrazem, by se neměl dotýkat přímo rostlin. SPCH to ví a má to vymyšlené. A nerýpal byste tak hloupě. |  |
|  | Mráz, 18.4.2017 Kdosi tu psal, že teď stříkat borax je pozdě. |  | Mráz, 18.4.2017 bunny, pro všechno na světě, vás prosím, na artritická kolena klekaje, nechte už toho!! NIC SE JIM NESTANE!!! |  | Mráz, 18.4.2017 U nás velmi podle polohy. U mně na zahradě zatím nic, mimo jmenovaných, Kaštánka má několik bílých poupat, Favorit jen tak tak. Ostatní zatím všechno váhá. Na mezích kvetou myrobalány a trní. Řepka trochu blbne a už by nejradši začala. Ve městě o pár... celý příspěvek > |  | Mráz, 18.4.2017 PP není průkopník, alébrž starý osel, který podlehl vábení Sirén. |  | Mráz, 17.4.2017 Jenže to myslíte zcela blbě z hlediska termodynamiky. Pod tou izolační fuseklí totiž musí být nějaký zdroj tepla, aby to nezmrzlo. A ten tam není. Ta ponožka jen trochu zpomalí přestup tepla z větvičky ven. A protože v té větvičce je naakumulováno... celý příspěvek > |  | Mráz, 17.4.2017 Nevím, pane Perře, ale teď zlatý karas hlásil právě na pátek největší mráz a to celodenní!!! Svět se v pí.u obrací, vojáci! |  | Mráz, 17.4.2017 bunny: Je třeba si tu problematiku trochu nastudovat, zdroje jsou, jak řekl známý politik. A pak byste věděl, že konce výhonů neumrznou, jsou na to vybavené, ale můžou vyschnout. A tím obvykle, pokud je řez těsně nad očkem může, opakuji MÚŽE... celý příspěvek > |  | Mráz, 17.4.2017 vimon: Velká řeka odvádí svou práci. U nás poprchává a to je taky dobře, nehrozí taková šleha z jasný oblohy. Z chalupy údaj nemám, co jsem koukal na stanice v okolí na in-pocasi, nic fatálního se nedělo. Zatím. |  |
|  | Mráz, 16.4.2017 PzP: Hostu si lehce najdete vyhledávačem. Je to takový zelený listí. Jsou vouchylové - ky, kteří to sbírají. Mráz úhloměrem byl šťouchanec do pána který naměřiv -23 mrazu měl rozkvetlé broskvoně naplno, zatímco my břídilové při -22 máme sem tam květ.... celý příspěvek > |  | Mráz, 16.4.2017 Pískat si může snad jedině pan Vysloužil, kterému ještě nic neodkvetlo.
Pískat může, ale opatrně a pianissimo. Pokud se ten mráz přehoupne přes čtyřku, resp. pod čtyřku, dostanou co proto i nerozkvetlé květy. Když to nezmrzne úplně, ovoce je... celý příspěvek > |  | Mráz, 16.4.2017 Záleží na "typu" mrazu. Když pod krytem bude zdroj tepla, pak ano. |  | Mráz, 16.4.2017 mrzne dokud může a pak puk a je léto
Já to až tak nevidím. Podle mne je horší to střídání "ataků" tepla až horka a mrazů v předjaří. To způsobuje likvidaci úrody, ale bohužel v drsnějších podmínkách i druhů relativně mrazu odolných. Ty výkyvy... celý příspěvek > |  | Mráz, 14.4.2017 Já to furt říkám, Korutany! |  |
 |
|
|
|