Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz, 20.4.2017
není o čem diskutovat a je to takové tlachání o zeleném lupení. Nejen ovocem živ je zahrádkář. Co zelenina? Drobné ovoce? Zpráva z bojiště: Včera -2,6, dnes na okolních stanicích -0,8, -0,5. Zatím dobrý, Teplomilný budu mít na dřevo. Uberu dusík,... celý příspěvek >
Vedro s horucou vodou - ochrana pred mrazom, 19.4.2017
35.93: Kdybyste občas používal tu chlupatou (možná) kouli, kterou máte na krku, věděl byste, že netex použitý jako ochrana před mrazem, by se neměl dotýkat přímo rostlin. SPCH to ví a má to vymyšlené. A nerýpal byste tak hloupě.
Mráz, 18.4.2017
Kdosi tu psal, že teď stříkat borax je pozdě.
Mráz, 18.4.2017
bunny, pro všechno na světě, vás prosím, na artritická kolena klekaje, nechte už toho!! NIC SE JIM NESTANE!!!
Mráz, 18.4.2017
U nás velmi podle polohy. U mně na zahradě zatím nic, mimo jmenovaných, Kaštánka má několik bílých poupat, Favorit jen tak tak. Ostatní zatím všechno váhá. Na mezích kvetou myrobalány a trní. Řepka trochu blbne a už by nejradši začala. Ve městě o pár... celý příspěvek >
Mráz, 18.4.2017
PP není průkopník, alébrž starý osel, který podlehl vábení Sirén.
Mráz, 17.4.2017
Jenže to myslíte zcela blbě z hlediska termodynamiky. Pod tou izolační fuseklí totiž musí být nějaký zdroj tepla, aby to nezmrzlo. A ten tam není. Ta ponožka jen trochu zpomalí přestup tepla z větvičky ven. A protože v té větvičce je naakumulováno... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
Nevím, pane Perře, ale teď zlatý karas hlásil právě na pátek největší mráz a to celodenní!!! Svět se v pí.u obrací, vojáci!
Mráz, 17.4.2017
bunny: Je třeba si tu problematiku trochu nastudovat, zdroje jsou, jak řekl známý politik. A pak byste věděl, že konce výhonů neumrznou, jsou na to vybavené, ale můžou vyschnout. A tím obvykle, pokud je řez těsně nad očkem může, opakuji MÚŽE... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
vimon: Velká řeka odvádí svou práci. U nás poprchává a to je taky dobře, nehrozí taková šleha z jasný oblohy. Z chalupy údaj nemám, co jsem koukal na stanice v okolí na in-pocasi, nic fatálního se nedělo. Zatím.
Mráz, 16.4.2017
PzP: Hostu si lehce najdete vyhledávačem. Je to takový zelený listí. Jsou vouchylové - ky, kteří to sbírají. Mráz úhloměrem byl šťouchanec do pána který naměřiv -23 mrazu měl rozkvetlé broskvoně naplno, zatímco my břídilové při -22 máme sem tam květ.... celý příspěvek >
Mráz, 16.4.2017
Pískat si může snad jedině pan Vysloužil, kterému ještě nic neodkvetlo. Pískat může, ale opatrně a pianissimo. Pokud se ten mráz přehoupne přes čtyřku, resp. pod čtyřku, dostanou co proto i nerozkvetlé květy. Když to nezmrzne úplně, ovoce je... celý příspěvek >
Mráz, 16.4.2017
Záleží na "typu" mrazu. Když pod krytem bude zdroj tepla, pak ano.
Mráz, 16.4.2017
mrzne dokud může a pak puk a je léto Já to až tak nevidím. Podle mne je horší to střídání "ataků" tepla až horka a mrazů v předjaří. To způsobuje likvidaci úrody, ale bohužel v drsnějších podmínkách i druhů relativně mrazu odolných. Ty výkyvy... celý příspěvek >
Mráz, 14.4.2017
Já to furt říkám, Korutany!
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika