Příspěvky uživatele - 158.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez OleoMac 725 - jak sundat unašeč spojky, 16.10.2017 Obsahuje fotku
Druhá fotka.
Křovinořez OleoMac 725 - jak sundat unašeč spojky, 16.10.2017 Obsahuje fotku
Zdravím, nedávno začal vytíkat z křovinořezu "olej" někde mezi motorem a spojkou. Olej z benzínu to není, gufero od klikovky jsem vyměnil za nové. při výměně gufera a spojky jsme všechno vyčistil byl tam nalepený něco jako olej-vazelína (strašně to... celý příspěvek >
Jak vyčistit jezírko od řasy, 3.6.2017
Dobrý den,  připojuji se k té slámě. Kdysi, možná pžed 20 lety, byl v TV program o přírodě a právě o slámě tam byly zmíněné,,vychytávky,,. 
Červený brouk z palivového dřeva, 2.4.2017 Obsahuje fotku
Tohle je za hodinu
Červený brouk z palivového dřeva, 2.4.2017
Nelezou? Ale lezou... Tohle jsem posbírala za poslední hodinu. A začali lézt přesně tedy před třemi týdny vždy když jsme donesli dřevo do zásobníku ke krbu.
Červený brouk z palivového dřeva, 2.4.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, cca 1 měsíc nám z palivového dřeva doma lezou červení brouci ve velkém množství, denně jich sbírám doma i několik desítek. Jsem z toho už zoufalá. Co to je zač a může nám to nalézt i do ostatních dřevěných věci v domě? Poraďte prosím jak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika