Příspěvky uživatele - 37.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Loni vysazená meruňka - střihnout nebo ne, 30.3.2017
velmi pěkný stromek určitě zkrátit nové výhony tak na 5 pupenů zaschlé konce a hlavně výhony rostoucí dovnitř korunky, ovšem pozor zastřihovat až po odkvětu a pak stačí zamáznout vodou ředitelnou barvou, aby nevytékala míza.
Jak využít mech v trávě nebo se ho zbavit aspoň v části zahrady, 30.3.2017
No já si písek dovolit nemůžu ani hnojivo natož travní semeno. 900m2 snad jde 10 000 to je už problém je fakt, že se nemusí tak často sekat a je třeba naučit se s mechem fungovat.
Jak využít mech v trávě nebo se ho zbavit aspoň v části zahrady, 30.3.2017
koukám, že za hodinu mám astronomickou návštěvnost mohl by mi aspoň někdo napsat jestli se mnou souhlasí či poslat like, abych věděla co na to vy?Díky
Jak využít mech v trávě nebo se ho zbavit aspoň v části zahrady, 30.3.2017
Taky mám na zahradě mech četla jsem všechny příspěvky a u velkých zahrad pískování nemyslitelné chemie pro přírodu hrůza.Takže rada má zní využijte mech a to v místech kde je třeba i stín žádné kapradiny jsou krásné ale jen na pohled.Já jsem si... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika