Příspěvky uživatele - 240.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrdličky, 8.7.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, je možné chovat hrdličky chechtavé jako holuby? Někde jsem slyšel že se tak chovaly. Děkuji za radu.
Hrdlička zahradní, 3.7.2017
Mozna v zachranne stanici
Určení dřeviny, 16.5.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, dokázali byste někdo určit tento strom? Roste podél řek, má tvrdé dřevo které je čerstvé silně cítit-připomíná mi to rybíz, nebo bez. A množí se velice rychle hřízením. Bohužel nevím jaké má plody. Děkuji.
Kustovnice = goji, 13.5.2017
Dobrý den, zajímalo by mě jak rychle roste kustovnice. Koupili jsme asi 20cm keř, jak moc by mohla stihnout přirůst? Ještě by mě jen zajímalo čím se množí, když se "rozrůstá jak plevel". Děkuji.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 12.4.2017
Dobrý den, nevíte někdo přesné složení simulátoru růstu s humátem 200ml od rosteto? Nechal jsem ve flašce na okně zředěný roztok 15ml na 1,5litru vody, a vnučka se toho asi 2 loky napila. Děkuji za odpověď!
Drobné ovoce jsou už dávno i aktinidie, zrovna tak i ovocné zimolezy, 21.2.2017
Dobrý den, rád bych využil aknitidii arguti mimo jiné i na ozelenění poměrně velké plochy, ale koukám že je velké množství odrůd jako geneva, kens red, ananasnaja, jumbo a issai. Která by byla nejvhodnější? A ještě by mě zajímalo jestli by k opylení... celý příspěvek >
Barevné řebříčky, 20.2.2017
Barevný řebříček se kříží s planým, a protože toho je mnohem víc, tak se výsledná barva dalších generací ustálí většinou na bílé, někdy i na citrónové nebo růžové. Řebříček se množí vegetativně podzemními výběžky, takže jedna rostlina může zabrat... celý příspěvek >
Mečíky ze semínek, 18.2.2017
*náchylnější
Mečíky ze semínek, 18.2.2017
Rád bych to zkusil, ale pěstuji hlavně botanické mečíky. Mám obavu jestli by v případě mezidruhového nechtěného zkřížení nebylo potomstvo nejsilnější na nemoci..
Japonské brambory - Stachys Sieboldii, 18.2.2017
Velice Vám děkuji, normálně na googlu by to člověk nenašel angry
Muchovník olšolistý - Amelanchier alnifolia, 18.2.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, je možné množit muchovník semeny? Děkuji.
Botanické druhy mečíků, 18.2.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, měl bych zájem o turecký mečík Gladiolus atroviolaceus BOISS.
Japonské brambory - Stachys Sieboldii, 18.2.2017
Zeptám se jinde, a jinak. Po dotazu jsem upřesnil o jakou se jedná rostlinu, protože jsem o čistci slyšel poprvé, stejně jako mé nejbližší okolí, a okamžitě následuje "odhalení" od nějakého antipřírodního detektiva, a pak připomínka od odborníka že... celý příspěvek >
Japonské brambory - Stachys Sieboldii, 18.2.2017
Jediný kdo ji prodává je Ivana Tischlerova, ale ta má vyprodáno, jinde už není vubec ani v nabídce; rostliny.net o něm jen píšou, a stejně tak všechny ostatní stránky. Kdyby někdo měl své, a byl by ochoten zaslat pár hlízek, nebo věděl o někom tak... celý příspěvek >
Japonské brambory - Stachys Sieboldii, 17.2.2017
No abych to ještě upřesnil, reklama se tomu příspěvku vpodstatě říct dá, ale právě na tu rostlinu, protože mi přijde zajímavá a přínosná, a protože se u nás vůbec nepěstuje.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika