Příspěvky uživatele - 4.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bougenvilea, 5.5.2010
Moje buganvilka taky přežila ve zdraví zimu. Sice neměla tak dlouhé šlahouny jako ta vaše ale zkrátila jsem ji přiměřeně na všech koncích aby se hezky rozkošatila. Nastříhané řízky jsem dala do vody. Zatím mi neuvadly täk uvidíme jestli pustí... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 2.5.2010
Dobrý večer Micuko, tak už mám doma nevěstu i se ženichem a modlím se, aby se jim u mě konečně zalíbilo. Byla jsem na jarní Floře a tam jsem též viděla další druh převislé campanulky.Je toho asi více druhů jak píšete. Pořád si myslím ale, že ten... celý příspěvek >
Pěstování Honzíků, 2.5.2010
Ahoj Berti, s Honzíkem mám letité zkušenosti. Začátkem března začnu hlízky v květináči občas zalévat a nyní se mají už hezky k světu. Až povyrostou tak na 5 cm začnu je rozesazovat. Každým rokem jich přibude a tak je vždy rozdávám všem... celý příspěvek >
Wistarie, 25.4.2010
Dostala jsem semínko od bráchy, kterému vistárie kvete dvakrát do roka. Poprvé bohatě a pak už má jen pár květů. Ta moje roste letos třetím rokem tak snad se dočkám příští rok taky a nebudu muset čekat 7 let. Pokud se nestříhá na jaře tak... celý příspěvek >
Anturie - Co to může být?, 16.4.2010 Obsahuje fotku
Konečně se mi po roce podařilo vzpamatovat anturku. Občas ji i rosím. Už nemá flekaté listy a začíná krásně kvést.
Jak na fuchsii, 12.4.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, já je mám přes zimu v chladné místnosti na světle a občas je zaleju spolu s muškáty a ostatními kytičkami a takhle se mi odměnila jedna z nich, že se už nemůže dočkat jara.
Amarylis, 12.4.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, tak konečně mi vykvetl amarylis podobný těm vašim ale asi se z něj dlouho radovat nebudu. Když jsem si ho přinesla z obchodu, byla cibule trochu nahnilá. Očistila jsem ji a zasadila. Vykvetl pouze jeden zkroucený stvol s jední květem... celý příspěvek >
Péče o hyacint po odkvětu a další zasazení na podzim, 12.4.2010
Mám stejnou zkušenost s vysazením po odkvětu do volné půdy ale jak jej uchovat, když nemám zahradu? V paneláku existuje jen balkón, a to nebude asi nejvhodnější na opočinek pro cibuli, když tam v létě peče, že?
Výsev letniček, 11.4.2010
Taky nemám skleník a tak si každý rok předpěstovávám letničky v truhlíku na okenní parapetě. Přikryji je fólií a tím jim urychlím růst jako kdyby byly ve skleníku. Už mi lezou gazánky a ostálka. Včera jsem vysela vitálku, mimirudbekii... celý příspěvek >
Gloxinie, 30.3.2010
Jak se poprvé na trhu květin objevily gloxínie začala jsem je pěstovat a postupně zrušila fialky, protože se mi květy gloxínek líbily více. Množení hlízou jsem ještě nezkoušela ale listy mi v pohodě zakořenily ve vodě. S hlízou je to složitejěší,... celý příspěvek >
Begonie a Jiřinky - do jaké zeminy?, 17.3.2010
Myslím si, že jiřinky nejsou nijak náročné na půdu Můžete do truhlíku použít zahradnický substrát nebio univerzál a přihnojovat cereritem. Ty jiřinky malého vzrůstu jsou v truhlíku moc hezké s kombinací s převislými kytkami  ale ty... celý příspěvek >
Amarylis, 13.3.2010 Obsahuje fotku
Už mi kvetou i ty zbývající dva amarylisy. Skoro mi odkvetly než jsem se dostala k focení. Bramboříky mi začaly opět kvéstí. Mám je už sedmým rokem. Žádný odpočinek nemají a kvetou bohatě dvakrát do roka.Když jsem je poprvé pěstovala podle... celý příspěvek >
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 11.3.2010
Máte pravdu, že nové keříky nasazené vloni, toť otázka. Koupila jsem si na podzim žlutou popínavku, pořádně slně narostenou, žádné chuďátko, aby přežila zimu. Pořádně jsem jí zazimovala, zalévala, aby nevyschla. Sněhu bylo sice přes míru ale... celý příspěvek >
Anturie - Co to může být?, 11.3.2010
Děkuji za dobré rady. Anturce ro pomohlo. Má už tři nové zdravé listy a stále krásně kvete. Dá se rozmnožovat dělením narostených nových kmínků? Magda
Campanula zvonek nevěsta, 9.3.2010
Ahoj micuko, tak jsem opět tady na rubrice nevěsty a ženicha, do které jsem přimíchala pokojové ibišky, sned to není velká chyba, že nedodržuji seznam témat.  Byla jsem v marketu na surfínie a samozřejmě jsem si ještě přikoupila bílý prázdný... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika