|
Příspěvky uživatele - 219.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
drobné tmavé tečky na palmě, 14.2.2009 Zkusímto, včera jsem byla v IKEI-tam jsem ty palmičky koupila a byly tam ty tečky i na dospělých rostlinách, ale větší.Každopádně to zkusím vyčistit a posleduji to. |  | okrasné dýně, 13.2.2009 oprava-suchá semínka v kelímku. |  |
|  | okrasné dýně, 13.2.2009 Chci se zeptat: z loňských dýní, které jsem dostala na ozdobu, jsem vyloupala semínka.Kdy je mohu nechat klíčit a jak se to dělá?Mám v plánu je dát kolem kompostu, ale vůbec nevím jak na ně.Zatím mám suchá semínka v kompostu.Poraďte prosím.Díky. |  | drobné tmavé tečky na palmě, 13.2.2009 díky za radu, myslím,že puklice to není, vím jak vypadá.Toto jsou spíše ploché tečky |  | Co pod pletivo?, 13.2.2009 tak přiložte fotku pro představu |  | skudce na pokojove rostline, 13.2.2009 právě jsem před chvílí založila novou diskuzi se stejným problémem.Taky jsem si koupila palmu a taky mám na ní ty tečky, je jich hodně a jsou moc drobné.Jakákoliv rada bude vítaná. |  | drobné tmavé tečky na palmě, 13.2.2009 Dobrý den, obracím se na Vás skušenější s prosbou.S manželem jsme si koupili 2 malé palmy v OBI.Teď když je mám doma vysazené asi 2 mesíce jsem si všimla, že na stoncích od kořínků až k listům, někdy i na jejich spodní straně jsou vemli četné, drobné... celý příspěvek > |  | jak pěstovat hyacinty?, 12.2.2009 ta pěna se utvořila jen nakrátko, když na cibulku svítilo sluníčko, byla bílá a pak, jak jakoby zeschla, vysušila se, zezelenala, no a na druhý den tam nebyla. |  | jak pěstovat hyacinty?, 8.2.2009 Já bych měla taky jeden dotaz.Mám zasazené nové cibulky hyacintů v truhlících, dala jsem je ven na okenní parapet.Pěkně začinají vylézat a u jedné cibule se mi u toho vylézajícího stonku udělala jednou bílá pěna.Nevíte, co to znamená?U žádných jiných... celý příspěvek > |  | Jak pestovat petrzel, bazalku a pazitku?, 23.1.2009 určitě, vždyť vy ty lístečky otrháváte a používáte v kuchyni, nebo jí máte jen na okrasu? |  |
|  |
 |
|
|
|