|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pohlaví kotěte, 16.8.2010 Dobrý den, pro "necvičené oko"je poznat pohlaví u kotěte po narození problém, přesně to budete vědět až po pěti týdnech od narození. | | Pokojovka s krásnými květy, 16.8.2010 Hajank tipnu si Dipladenia?Hezký den. | |
| | Levandule a mulčovací kůra, 16.8.2010 Hezký den, mám levanduli na netkance s mulč.kůrou, tak i volně v záhonu a žádný rozdíl nevidím. | | Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010 Hajank, je to určitě ona, vzala jsem si na to i lupu, špatně vidím.Odpovídá tvar listů, květy i ty černý semínka.Přes den jsou květy zavřené a otvírá je se západem slunce a krásná je i brzo po ránu. | | Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010 Tak už jsem i přihlášená.Mirabilis laevis? | | Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010 Nevím, ale připomíná mi to nočenku.Jestli najdu lat.název vložím ho sem.Hezký večer Micuko. | | Amarylis, 10.8.2010 Tak tady je ta moje fešanda.Hezký den Micuko. | | Amarylis, 9.8.2010 ...ale je krásná.Dnes mi taky jedna otevřela květy, je té vaší trochu podobná, ale ještě jsem nefotila.Hezký den. | | Mravenci v bytě, 5.8.2010 Ahojky Ivo, už jsem to tady v nějaké diskusi psala, používám na mravence domečky Effekt, prodávají se v dorogerii Teta, dva ks asi za 70 kč.Postavím poblíž výskytu mravenců a víc si toho nevšímám, po pár dnech zmizí.Mám doma kočku a psa a tak žádné... celý příspěvek > | | Curcuma, 31.7.2010 To je milé, děkuji za reakci.Mám takovýchto květináčů celkem pět, ale jen ten na fotce měl květ.Snad se mi podaří aspoň něco udržet do příštího jara.S teplotou mezi 10 - 15 st. nebude problém, snad jedině s tím dostatkem světla, květin je hodně, oken... celý příspěvek > | |
| | Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.7.2010 Pěkná džungle, moc se mi to líbíPřeji hezký večer, Micuko. | | Prosím o radu - Durman, 23.7.2010 Ahojky, já si ho každoročně pěstuji ze semínek, stálému přesazování se vyhnete když mladé rostlinky hned zasadíte do velkého květníku, rozroste se. | | Dilema, 20.7.2010 Jani, je to smutné, ale berte to tak, že už má klid a hlavně byla ušetřena dlouhého trápení.Smutno Vám bude hodně dlouho, náš první pes je už tři roky pryč a i když jsme si po čase vzali štěně, není dne abych si nevzpoměla.Jani vím jak vám asi je,... celý příspěvek > | | Oleandr, 20.7.2010 Ahojky, stalo.Polovina výhonů lehlaJsou to ale mladé, nezdřevnatělé výhony.Oleandr byl vloni na jaře dost razantně seříznutý.Přidala jsem kolík vyvázala a kvete vesele dál. | | Nevím, kdo to je, 20.7.2010 Tohle se mi objevilo na záhoně s mulč. kůrou.V těch vedrech to zmizelo, ale místo vypadalo jak spáleniště, kůra byla v tom místě černá, stačlo lehce zavadit a začal stoupat prach, ale tak jemný že to vypadalo jako kouř. | |
|
|
|
|