Příspěvky uživatele - 248.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování slivoni - kopulace, 3.1.2016
Jaké odrůdy slivoní budete roubovat i nějaké lokální např. durancie atd...?
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 28.12.2015 Obsahuje fotku
A ještě jedna
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 28.12.2015 Obsahuje fotku
Další fotka
Ve vyhledávači google jsem našel fotky týkající se Cytospory cincta. Tyto fotky ukazují i na tuto houbu, která má podobné příznaky viditelné na dřevě jako ta Monilia Laxa. Takže se opravdu asi jedná o kombinaci Citospory cincta a Monilie... celý příspěvek >
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 27.12.2015
Vypadá to pane podle fotky na stejný problém jaký má Rony a já zadavatel tohoto tématu. Vůbec nevím jak to řešit, když v produkčních velkých sadech slivoní to sakra funguje!! Tak nějaké řešení bude, když úrody mají velké!! Po novém roce mě... celý příspěvek >
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 27.12.2015
Pro hosta 192.98(zřejmě Rony) - od zadavatele příspěvku : Pane Rony přečetl jsem si Váš dřívější příspěvek - "Konec šlechtěných švestek na Valašsku" a zjistil jsem, že mám přesně ten samý problém co máte Vy. -  "Je to jak přes... celý příspěvek >
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 25.12.2015 Obsahuje fotku
Dobré odpoledne vážení úspěšní pěstitelé slivoní. Před 5 lety jsem zakoupil v ov. školce 500 ks na pohled zdravých a pěkných ovocných výpěstků slivoní s pěknými přírustky cca. 80 cm různých odrůd. vysadil jsem je na východní moravě u obce... celý příspěvek >
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 15.12.2015
Lepší bude, když si dobrou slivovici seženete z moravy než zkoušet ve vaší konkrétní lokalitě nějaké odrůdy slivoní. Bylo by vám pane 120 let, věku než zjistíte, které odrůdě se u vás daří a má hlavně dobré parametry k výrobě výborné pálenky... celý příspěvek >
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 15.12.2015
Ze samotných Toptaste není slivovice moc aromatická -pokud se bavím na prof. úrovni. A také pokud ji nebudete mít možnost srovnat třeba s dobrou slivovicí z durancie s trochou pravých švestek, tak budete hodnotit pálenku z Toptaste... celý příspěvek >
Haroma, 9.10.2015
jen se prosím dotazuji jakou by měla mít Haroma plodnost s porovnáním s Hanitou a také jestli je samosprašná, zda plodí i na jednoletém dřevě, jestli v našich podmínkách dozrává pravidelně?? Děkuji za info
Odkôstkovač ovocia, 30.10.2013 Obsahuje fotku
a dále sito se stírací hřídelí
Odkôstkovač ovocia, 30.10.2013 Obsahuje fotku
Rozumím Vám po zjištění, že máte tak rozsáhlý sad a po takové úrodě jaká byla letos to musela být pěkná fuška. Mohu potvrdit, že po naložení asi 1000 litrů kvasu(rozuměj čisté kaše) zůstalo cca 100 kg pecek. A topit s něma je fofr, do krbu max. půl... celý příspěvek >
Kde sehnat malou pálenici, 18.9.2013
Máte pravdu, kolona nic neřeší a děje, které se v ní odehrávají nejsou vždycky stejné protože i kvas je vždycky jiný. Ale "vidět" tyto děje prostřednictvím PC v dnešní době již jde. V mém případě si PC zaznamenává každých 10 sec. veškerá data nejen... celý příspěvek >
Měření kvasu, 14.9.2013
Omlouvám se, ale z Vašeho popisu jsem usoudil, že nevěříte v odpeckování ovoce, které nejde od pecky. Toť vše. A co se týče pana Šlosara, vážím si jeho doporučení až na některé, které mě připomínají mou prababičku, která tvrdila, že těsto, které není... celý příspěvek >
Měření kvasu, 26.8.2013
Ve vláknu Odpeckovač jsou i technicképarametry, válec má průměr 250mm. S.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika