|
Příspěvky uživatele - 174.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meduňka, 10.4.2010 Meduńka se dá do jídla použít docela dobře, dávám ji do omáček, třeba do rajské. Taky z ní dělám sirup, je podobný tomu z bezinkových květů. Sušená nať mi vždycky zbývá, protože čaj taky moc nemusím, ale je příjemné ji svařit a přecedit do... celý příspěvek > |  | Osazení záhonu SZ, 8.4.2010 Tam se jim dařit bude.V podobných podmínkách mi úspěšně roste taky čechrava - Astilbe, bergenie, kapradiny, kopytník, tiarella, barvínek, zběhovec, hluchavka žlutá, prvosenky, orlíčky a srdcovka. Ty posledně jmenované jsem tam nesázela,... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké keříky do stinného místa - pod vzrostlými stromy, 8.4.2010 Dala bych mahonii, ta snese snad úplně všechno. Hanča |  | Ako sa vola tato kvetina?, 8.4.2010 Jaterník podléška, na té skalce klidně, pokud nebude na plném slunci. Je to rostlina z listnatých lesů (podléška proto, že roste pod lískami). Dá se koupit (různé kultivary, i plnokvěté), a je to lepší i v případě, že ji potkáte v přírodě, ... celý příspěvek > |  | Použití dřeva na uzení nebo grilování, 5.4.2010 Z lípy určitě ne, nejlepší jsou peckoviny /třešeň švestka/, ale výborně se udí olší a jakékoliv maso. je třeba podotknout, že je lepší dřevo zbavit kůry |  | Nejchutnější denivka, 2.4.2010 Nepodařilo? Tak třeba tady.
Opravdu jsou jedlé, jíme je a žiju . Hanča |  | Pěstování banánovníku ze semene, 23.3.2010 Který den v roce jste to slyšela? Jestli to nebylo na apríla... Hanča |  | Identifikace rostliny - pomoc, 21.3.2010 Fallopia aubertii - opletka Aubertova. Krásná, ale hodně se rozrůstá. Hanča |  | Které letničky klíčí na světle?, 19.3.2010 Tak o netýkavce jsem to nevěděla (ale semínka taky ne, a tak i když jsem je přihrnula, rostou jak o závod ). Hanča |  | Zkušenosti s firmou Bakker, 18.3.2010 Mám stejnou zkušenost jako paní Lucie, v Lidlu jsem loni nakoupila levanduli "za hubičku", krásně se rozrostla a kvetla až do podzimu. Hanča |  |
|  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 16.3.2010 Moc děkuju, ještě že jsem se zeptala, písek bych tam nehledala . Hned zítra se vydám nakoupit sazenice. Hanča |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 16.3.2010 Tenhle dotaz patřil k tomu krásnému salámovému kaktusu. |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 16.3.2010 Micuko, to je moc hezká kytka, taky bych si chtěla takovou vypěstovat , ale není mi jasné, jaké má kořeny - jak v tom květináči drží? Hanča |  | Černý bez a výrobky z něj, 13.3.2010 Tak to je jiný lektvar. Ten můj (není tak úplně můj, recept jsem našla před téměř 20 lety v časopise Um, od té doby se u nás podle potřeby používá) je ještě daleko horší, naštěstí se nepije, ale inhaluje.
Dělá se takhle - od každého... celý příspěvek > |  | Neznáte někdo název této rostliny?, 13.3.2010 Podle květů a listů by to mohl být lilík mochyňovitý Nicandra physalodes. To hnědé dole je plod? Hanča |  |
 |
|
|
|