|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar PS7910, 14.2.2017 Jo dolmar to je značka, proto se jich prodá víc než hq a stihl :-)
|  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 možno to bude zaujímať niekoho, že na súťaži liehovín world spirits competition v san franciscu v konkurencii 1899 vzoriek destilátov, ktoré hodnotila 39 členná porota získal kleiner destilát bronzovú medailu. tým v žiadnom prípade nechcem nič... celý příspěvek > |  |
|  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 ináč "degustačný sklep" už má hotový, vyzerá to veľmi dobre, akurát asi ešte nebude otvorený pre verejnosť, len pre ochodných partnerov |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 skúsim ešte jeden príklad. posledný. :) ako dieťa si pamätám, že starí rodičia dávali býčie a baranie žlazy psovi. je to nechutné a hnusné. niekto šikovný prišiel na to, že sa dá na tom zarobiť, lebo je toho málo a zrazu to bola delikatesa. mňam.... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 p. Rafael, viem že ste nemali v úmysle niekoho ohovárať, som si istý že potenciálna klientela na fórum nechodí a keby aj, tak ste vyvolali presne opačný efekt a to záujem o destilát. keby som majiteľ, aj sa vám poďakujem. ináč, keby ste čítali čo som... celý příspěvek > |  | Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 na jar je potrebné urobiť rez po výsadbe, teda keď prestane mrznúť. pri vyorávani stromcekov sa porusi korenova sustava a teda nadzemna cast je velka a korene slabe a nestacili by to vyzivovat a zakorenit sa. teda musie urobit rez, aby ste nadzemnu... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 61.101: ja som sa prestal baviť v momente, keď začali porovnávať kleiner s jelinkom alebo žufankom bez ohľadu na objem produkcie, ktorý má zásadny vplyv na tvorbu ceny uplne ignorujúc dalsie zasadne faktory. poslať ich nastudovať základy cenotvorby,... celý příspěvek > |  | Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 tráva úplne v pohode, ale okolo stromov urobiť kruh, ktorý udržiavať bez trávy a buriny, čisto len zemina. sú tu fotky na fóre. p. Hlavatý to má celkom dobre, ním sa inšpirujte. |  | Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 prosím vás, len nesaďte stromčeky pre potomkov. v zruzimiteľnej reči to znamená, že máte sadiť staré odrody stromov na vysokomeňoch, ktoré sú dávno prekonané a nastupujú do rodivosti neskôr a keď nemáte obrovskú záhradu, tak žiadne stromčeky pre... celý příspěvek > |  | Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 napíšem vám to celkom presne, na zakladanie sadu som tu najväčší odborník. v prvom rade ste si mal položiť otázku v akej nadmerskej výške ste, ako je u vás teplo a pod. podľa toho voliť správne odrody pre vaše podmienky. potom v závislosti od... celý příspěvek > |  |
|  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 p. Vysloužil, ale keď napíše, že dal som motor z fabie do monopostu F1 a nech sa páči, môže si to prísť vyskúšať a zajazdiť si, nič neskrývam, tak až smiešne potom vyznieva hodnotenie novinára, ktorý bude pisať o klamstve, že je to podradné a pod.... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 pán Vysloužil, obdivujem vás. skúsení motoristickí novinári a odborníci, ktorí niečo v živote už videli, skúsili a odjazdili si nedovolia hodnotiť kvalitu a jazdné vlastnosti auta, kým v ňom nejazdia ale vy dokážete hodnotiť kvalitu alkoholu, lebo... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 podľa oficiálnej stránky je možnosť ochutnať produkty spoločnosti v niektorých reštauráciach v prahe, vrátane reštaurácie s "michelinskou hviezdou", teda podľa tohto kritéria ide o férový prístup, že?! :) nemyslím, že by si dané podniky kazili meno... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017 p. Rafael, vy sám ste do názvu témy použili slovo "marketing" a celý čas sa snažím vám a nie len vám vysvetliť, že s ohľadom na marketing je to veľmi dobrý, životaschopný projekt. verte mi, že každú vetu v popise by som vedel "zreálniť" a úplne ináč... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017 neviem, neviem :) keby mám rodinnú firmu a vyrábam ovocné destiláty, tak by som kvôli kleiner destilátom dosť zle spával. je v ponuke vo viacerých obchodoch, dobrá distribučná sieť, marketingová politika, veľmi životaschopný projekt. držím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|