Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?



bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?)
11.2.2017 18:39

p. Rafael, vy sám ste do názvu témy použili slovo "marketing" a celý čas sa snažím vám a nie len vám vysvetliť, že s ohľadom na marketing je to veľmi dobrý, životaschopný projekt. verte mi, že každú vetu v popise by som vedel "zreálniť" a úplne ináč interpretovať. vy sa na to stále pozeráte z pohľadu pestovateľa, kvality surovín a ja skôr z pohľadu ekonomického, marketingového, podnikateľského. chuť je tak individuálna, že ja by som to absolútne neodsudzoval. vždy sa snažím pochopiť prečo niekto robí čo robí a čo tým sleduje. čas ukáže, či som sa mýlil alebo nie. dôvod, pre ktorý vám to celý čas píšem je ten, aby ste videli, že je aj iný pohľad na "problematiku", lebo obklopiť sa ľuďmi s rovnakým názorom je síce jednoduché, horšie keď zistíte, že všetci ste na rovnakej lodi, ktorá sa vola titanic :) 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.140 (?), 11.2.2017 17:04
Táto aj iné firmy s podobnou "marketingovou" politikou by nemali zabúdať na výrok A.L. (foto). IH. (Slovenské porekadlo to isté vyjadrilo stručnejšie: Lož má krátke nohy, ďaleko nezájde).

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 11.2.2017 17:16

Co to udělá s pověstí všech destilátů z ČR - když jejich etalon chutná takto - si můžem jen domýšlet.

s povesťou českých destilátov to neurobí absolútne nič. tiež myslím, že nie je stanovený žiadny chuťový štandard. to čo popisuje p. Rafael je úplne nezmyselný príklad, lebo tam išlo o napodobeninu a tu ide o povedzme originálnu receptúru, ktorá má nezameniteľnú, špecifickú chuť. ta chuť môže byť kľudne hnusná, ide o to, aby dokázali presvedčiť spotrebiteľa, že toto je to pravé orechové. nikde nie je napísané, že chuť slivovice od jelínka, žufánka a pod. je to pravé orechové :) 

minule som čítal o pistáciách. sú preto také drahé, lebo sa údajne pestujú neviem kde a nikde inde a dokonca, že je tam striedavá rodivosť stromov a neskoro vstupujú do rodivosti. arašidy, vlaššké orechy sú lacnejšie a pri tom mi môžu chutiť viac. už viac príkladov vám neviem dať, vy ma nechcete chápať :D

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 187.216 (?), 11.2.2017 17:33

K tématu jeden dotaz.

Zrání pálenky v kameninových nádobách - mimo odležení a stabilizaci produktu - dá kamenina pálence něco prospěšného??

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 139.99 (?), 11.2.2017 17:49

Vůbec nic.

V klasické výrobě, v době našich předků kteří ještě neznali nerezovou ocel, se kamenina používala ani ne tak ke zrání, ale spíš k odležení a zharmonizování destilátů a některých druhů likérů. (Moc těch materiálů na výběr neměli...)
Takových výrobků které se k zrání v sudech moc nehodily a styk se vzduchem, kyslíkem, by jim spíš ublížil.
Typickým příkladem jsou třeba giny.

Rafael.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 11.2.2017 18:18

neviem, neviem :) keby mám rodinnú firmu a vyrábam ovocné destiláty, tak by som kvôli kleiner destilátom dosť zle spával. je v ponuke vo viacerých obchodoch, dobrá distribučná sieť, marketingová politika, veľmi životaschopný projekt. držím palce. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 139.99 (?), 11.2.2017 18:26

Pane bunny, já Vás chápu, jen to myslíme, díváme se na to každý z jiného pohledu.
Tak to zkusím takhle:

́Jsme na zahradnickém, ovocnářském apod. foru.
Kdo ze zde přispívajících či čtenařů by si na svou zahradu nebo sad vysadil divoké myrobalány když i ty šlechtěné se moc neosvědčily?
K čemu by mu byly?
Není lepší pěstovat a zpracovávat ušlechtilé druhy peckovin?
Z podřádné suroviny kvalitní výrobek udělat nejde i kdyby se výrobce na hlavu stavěl!
(Jsou samozřejmě i četné výjimky jako např. trnky, ptáčnice, divoké višně a i spousta jiných, ale myrobálany k ním rozhodně nepatří!)

Rafael.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 11.2.2017 18:39

p. Rafael, vy sám ste do názvu témy použili slovo "marketing" a celý čas sa snažím vám a nie len vám vysvetliť, že s ohľadom na marketing je to veľmi dobrý, životaschopný projekt. verte mi, že každú vetu v popise by som vedel "zreálniť" a úplne ináč interpretovať. vy sa na to stále pozeráte z pohľadu pestovateľa, kvality surovín a ja skôr z pohľadu ekonomického, marketingového, podnikateľského. chuť je tak individuálna, že ja by som to absolútne neodsudzoval. vždy sa snažím pochopiť prečo niekto robí čo robí a čo tým sleduje. čas ukáže, či som sa mýlil alebo nie. dôvod, pre ktorý vám to celý čas píšem je ten, aby ste videli, že je aj iný pohľad na "problematiku", lebo obklopiť sa ľuďmi s rovnakým názorom je síce jednoduché, horšie keď zistíte, že všetci ste na rovnakej lodi, ktorá sa vola titanic :) 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6460) - 9.135 (?), 11.2.2017 19:18

Z podřádné suroviny kvalitní výrobek udělat nejde i kdyby se výrobce na hlavu stavěl!

To platí asi jen v likérnictví. Třeba jitrnice a prejt jsou na tom úplně opačně. Jak říká doktor ze Saturnina: " Jako suroviny samé podřadné věci, ale výsledek - skvost".

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 236.1 (?), 11.2.2017 23:29

Je to opačně. Platí to jen pro ty jitrnice. A to ještě ne docela. Jedl jsem spoustu jitrnic, kde ty podřadné suroviny ošidili a na výsledku to bylo znát.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 3.102 (?), 12.2.2017 11:11

To neříká doktor Vlach, ale bývalý manžel tety Kateřiny, který měl "továrnu na katastrofy" wink

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika