|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nenáročné jabloně, 22.3.2017 aká odroda jabĺk, ktoré by sa dali pestovať u mňa v himalájach je chuťou najviac podobná "jonaprince". momentálne pojedám tieto, sú príliš veľké ale veľmi chutné, no u mňa neporastú. je niečo aspoň trochu podobné a blbuvzdorné? p.s. tie himaláje... celý příspěvek > |  | Jak a jestli střihnout tuto třešeň, 20.3.2017 p. Standa, dakujem. to je este jeden z tych lepsie vyzerajucich zmatkov u mna :) slepicaky mam uz rozrobene, vobec sa na to netesim a popol tam dam k jeseni tiez. mna len to "znasilnovanie" na dve poschodia zaujalo, ale u mna tym smerom cesta... celý příspěvek > |  |
|  | Jak a jestli střihnout tuto třešeň, 20.3.2017 p. Vyslouzil, dakujem. tak to dam prec a necham to horne poschodie. |  | Jak a jestli střihnout tuto třešeň, 20.3.2017 p. Standa, nie bunny nemôže uviesť odrodu, lebo je teľa a štítok dal preč hneď po zakúpení :) neviem, či to nie je náhodou Burlat, ale to sa mi len zdá a ked napíšete niečo iné, tak bude mlčať :) skôr mi išlo o ten rez, keď ste spomenuli dve... celý příspěvek > |  | Jak a jestli střihnout tuto třešeň, 20.3.2017  trochu sa zveziem. korunku som plánoval tak, že spodné poschodie bude tak ako je (60 cm nad zemou) a druhé urobím ako je to zastrihnuté. tie moje úvahy sú nesprávne a mám tie spodné vetvy neskôr odstrihnúť a korunku formovať až vyššie? mňa to stále... celý příspěvek > |  | Krovinořez jako dárek k narozeninám, 19.3.2017 súhlas s PP |  | Nenáročné jabloně, 16.3.2017 v podstate je to jedno, aká veľká je muškátová reneta, lebo aj tak je ťažko zohnať a tá ma celkom zaujala. ani matčino nie je ľahké kúpiť u nás, v čr to bude asi jednoduchšie. najhoršie, že som si myslel (naivne), že v predajniach budú "vhodné"... celý příspěvek > |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 14.3.2017 keby bolo s manzelkou velmi zle, tak som ochotny nafotit moju zahradu, tráva, krtince. vsetko mam :) |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 13.3.2017 p. Vyslouzil, dakujem za tip
p. Hlavaty, dakujem :) jasne, ze to nie je ani idealne, ani vhodne prostredie, aj hryzec robí problémy, ale zatiaľ som najväčšie škody urobil ja sám výberom nesprávnych odrôd a podnoží. dám tomu ešte jednu šancu,... celý příspěvek > |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 13.3.2017  čo s týmto "čudom"?! :) buď je to konferencia alebo williamsova, dá sa to podľa stromčeka určiť? ako jedinú v okolí nezožral hryzec. neviem, či ja som ju tak zle ošklbal, alebo sama sa takto rozhodla. mám sa pokúsiť vyviazať konáre na tupší uhol... celý příspěvek > |  |
|  | Už vám leze podzimní česnek?, 12.3.2017 pestuje tu niekto "benátčan"? mal by mať veľmi dlhu dobu skladovateľnosti, akurát ho nikto nespomína, tak neviem kde je pes zakopany, ci má horšiu chut, vonu, neschádza, zle sa pestuje alebo... :) |  | Zkoušel, má někdo jabloně štěpované na ořešáku? (hryzec), 11.3.2017 čo tak pri výsadbe do jamy dať pvc alebo drenážnu rúrku, ktorá bude vyčnievať pár cm na povrchom a bude zakrytá, na jeseň by sa dnu hodila otrava? teoreticky by to malo chutit viac ako korene :) |  | Zabezpeceni zahradniho traktoru, 9.3.2017 niekde na nete som videl také "izé" ako minca asi veľké na batériu, čo vysiela signál v prípade že sa stroj začne hýbať, tak odošle sms do mobilu a dá sa sledovať kam sa to hýbe pomocou gps. nebolo to ani drahé. |  | Asijská hrušeň - proč nepřežila?, 8.3.2017 p. Vyslouzil, ked je strom starý napr. 40 rokov, teda dosť veľký, tak potom približne koľko m od neho má zmysel niečo sadiť, resp. čo? sú to stromy v susednej záhrade, teda neviem s tým urobiť nič. uvažoval som dať tam aspoň liesku, možno niečo na... celý příspěvek > |  | Asijská hrušeň - proč nepřežila?, 8.3.2017 Tereza: dakujem, to ste ma velmi nepotešili :( |  |
 |
|
|
|