Příspěvky uživatele - 77.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní jablka dozrávají, 25.7.2016
Mám Astrachan naroubovaný z vysokokmenu souseda před asi 30 lety, teď už jen jednu větev. Vašemu popisu přesně odpovídá, typické je, že nikdy nemívá pruhování. I. Vejvancicky.
Letní jablka dozrávají, 25.7.2016
Neukvapujte se v odsudku. Jak já znám osobně Signe Tillisch a mam ho už 40 let nejmíň, většina má žebrování ale licko jen některé osluněné, což u vysokých kmennych tvarů nebývá pravidlem. Ivan Vejvancicky.
Letní jablka dozrávají, 24.7.2016
Takový mám  Astrachan červený, odstín červené odpovídá, i výskyt v pobaltí. I. Vejvancicky.
Určení staré odrůdy, 10.2.2016
To bylo myšleno to první jablko. I. V
Určení staré odrůdy, 9.2.2016
Taky by to mohlo být Gascoyneho šarlatové. I. Vejvancicky.
Panenské - zkušenosti s pěstováním, 27.3.2015
Panenské i Matčino se na zakrskovych podnozich pěstovat dají, ale marná sláva, skoro neplodi. Zkouším to už léta. I. Vejvancicky.
Jedovaté tisy, 20.3.2015
Zajímalo by mě, zda mají tisy jedovatý i pyl a zda to může škodit včelám. Máme úl přímo pod velkým samcim tisem, loni jsem nepozoroval nic podstatného. I. V.
Linda - orosená odměna, 15.3.2015
Na vysvětlení k pomologii D.,V. Také považuji tuto literaturu za základní,  vedle Českého ovoce J. Říhy a Malé pomologie K. Kohouta z r. 1960 pro starsi odrudy (predvalecne) a dalsi, ktere sem do Evropy prichazely po valce. Hodnoceni vychazelo... celý příspěvek >
Linda - orosená odměna, 14.3.2015
Mohu potvrdit názory, že Linda patří mezi kyselejší jablka. Z odrůd odvozených od McIntosh je nejspíše nejméně sladká, snad kromě Liberty a McWood. V Malé pomologii Dvořáka a Vondráčka je 90% jablek chuť sladce navinula nebo navinule sladká, to je... celý příspěvek >
Kyslejšie jablká, 13.3.2015
Pikantne navinulou chuť mají i Ušlechtilé žluté a Linda. Nejsou rezistentní ale dají se pěstovat bez pravidelných postřiku. Odolnější pak Chodské a Watervlietske mramorovane. I. V.
Boule na starší jabloni, 8.3.2015
Mám totéž na 2 stromcich jeden ještě mladý Otava a druhý Crimson Beauty jinak zdravé a mají dobré ovoce. Myslim si že je to nějaký druh rakoviny, ale není to nakažlivé, ostatní stromy jsou zdravé a ty dva jsou daleko od sebe. Odstranit to úplně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika