Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plnička klobás, 20.8.2017
On pán bude asi hifista přes klobásy. Pro mladší ročníky: O hifi nadšencích se říkávalo, že je nezajímá ta muzika na desce, ale že poslouchají to praskání.
Vosy - jak na ně?, 20.8.2017
Vosy. Chytám je vosolapem z petky s obráceným hrdlem, likviduju hnízda v okolí, nadávám. Víc dělat nemůžu. Včely. Příčna a důsledek. Já tipuju, že včel ubývá úbytkem včelařů, jehož příčinou jsou choroby. Respektive nutnost ochrany, léčení a... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 17.8.2017
Inu, každý máme jinou hubu, potažmo ústa. A polohu pěstování. Já Goldkrone preferuju oproti třeba Minigoldu, ten je taky kyselý. Gardenberry mám ale zatím jsem moc neochutnal tak nevím.
Rajčata 2017, 17.8.2017
Strillo u nás ne. Ovlivněn z diskuse zasadil jsem zase letos Strillo a a zase ho vyřadím, už mně nikdo neukecá. U nás je kyselé a to tak, že hodně a nechutná mi. Nemusím mít rajče jako cumel, al tohle opravdu není dobré.
Ovocné stromky nerostou, 14.8.2017
Kdybyste kopala jámu až kam sahají kořeny, prokopete se do Austrálie. Píšete že máte černozem 30 cm, kdo to z nás má, že? A když máte na bagr, přebagrujte třeba celou zahradu. Akorát když dáte jíl nahoru a černozem dolů, moc vám to neporoste.... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 13.8.2017
Pro 199.94 jsou všechny motory s válcem, pístem, ojnicí a klikovkou kopie Hondy. To už je holt taková vouchylka a s tím nic nenaděláme. Platí cimrmanovské: můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co s tím můžem... celý příspěvek >
Síť na ochranu rybízu, 11.8.2017
Jste dítě štěstěny a važte si toho. Před několika +- 6-7 roky to i u nás bylo snesitelné. Dnes když se dají dohromady kvíčaly s kosama, je to katastrofa. 16.248 má pravdu, nesmí tam být skulinka, jinak to najdou a ožerou zevnitř. Opravdu je to... celý příspěvek >
Solinátor a zelená voda v bazéne, 10.8.2017
Nevím, nejsem odborník na bazény. Ale vím, resp. mim zkušenost, že druhá polovina léta je pro bazény kritická. Jakákoliv chybička, zaváhání v údržbě vody se okamžitě vymstí zhoršením kvality. Řešil bych to vypnutím solinátoru a úpravou vody pomocí... celý příspěvek >
Co s cuketami?, 9.8.2017
Ať to berem z jakékiliv strany, cuketa, potažmo dýně je jen hmota. Vcelku bez chuti a zápachu, dodává jen objem, trochu vlákniny a vodu. Vitamínů je tam minimum, snad trochu karotenu v některé. Ukládat to na zimu v (drahém) mrazáku a používat JAKO... celý příspěvek >
Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 8.8.2017
Řetězka je přímo na ose elektromotoru, takže žádný silový převod tam není. To jsem předpokládal, ale nevěděl, pily nerozebírám. Z tohoto pohledu pán, který říká, že je to hlučnější, píše crawinu. Mimoto úhlový převod, který nutně musí být při... celý příspěvek >
Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 8.8.2017
Tam je opravdu nějaký převod?
Modrá skalice ano či ne?, 7.8.2017
Asi si tu toho nikdo nevšim. Kilo vločkovače... Člověče, vy nemáte rozum. To se dávkuje v gramových množstvích.  Ten předávkovaný vločkovač to akorát ještě víc zakalil. Neplatí čím víc tím líp, ale čím častěji.
Modrá skalice ano či ne?, 7.8.2017
Máte ve vodě pyl a ten se špatně filtruje a žijou na něm bakterie a řasy. Vločkovat, chlorovat, filtrovat. A to tak, že opakovaně furt. Dodržovat postup při vločkování (chlor, vločkovač, zamíchat, klid, vysát, filtrovat). Nasypete kilo skalice a... celý příspěvek >
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 6.8.2017
Dobře vám tak, pardubický sýčku, přivolal jste si jí. U nás (u mně ve folníku) jsou rajčata čistá, jak snad nikdy nebyla. Klepy klep.
Protirakovinové jablko, 6.8.2017
Hledáte kvadraturu kruhu. Jablko obsahuje co obsahuje, neb je to jablko. Některý má víc čehosi, jiné méně něčeho. Ale v globále je to furt jabko. Takže hledat nejzdravější je podobné, jako hledat nejzdravější uzený. Samozřejmě, když se produktu dodá... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika