|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plnička klobás, 20.8.2017 On pán bude asi hifista přes klobásy. Pro mladší ročníky: O hifi nadšencích se říkávalo, že je nezajímá ta muzika na desce, ale že poslouchají to praskání. |  | Vosy - jak na ně?, 20.8.2017 Vosy. Chytám je vosolapem z petky s obráceným hrdlem, likviduju hnízda v okolí, nadávám. Víc dělat nemůžu.
Včely. Příčna a důsledek. Já tipuju, že včel ubývá úbytkem včelařů, jehož příčinou jsou choroby. Respektive nutnost ochrany, léčení a... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2017, 17.8.2017 Inu, každý máme jinou hubu, potažmo ústa. A polohu pěstování. Já Goldkrone preferuju oproti třeba Minigoldu, ten je taky kyselý. Gardenberry mám ale zatím jsem moc neochutnal tak nevím.
|  | Rajčata 2017, 17.8.2017 Strillo u nás ne. Ovlivněn z diskuse zasadil jsem zase letos Strillo a a zase ho vyřadím, už mně nikdo neukecá. U nás je kyselé a to tak, že hodně a nechutná mi. Nemusím mít rajče jako cumel, al tohle opravdu není dobré. |  | Ovocné stromky nerostou, 14.8.2017 Kdybyste kopala jámu až kam sahají kořeny, prokopete se do Austrálie. Píšete že máte černozem 30 cm, kdo to z nás má, že? A když máte na bagr, přebagrujte třeba celou zahradu. Akorát když dáte jíl nahoru a černozem dolů, moc vám to neporoste.... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 13.8.2017 Pro 199.94 jsou všechny motory s válcem, pístem, ojnicí a klikovkou kopie Hondy. To už je holt taková vouchylka a s tím nic nenaděláme. Platí cimrmanovské: můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co s tím můžem... celý příspěvek > |  | Síť na ochranu rybízu, 11.8.2017 Jste dítě štěstěny a važte si toho. Před několika +- 6-7 roky to i u nás bylo snesitelné. Dnes když se dají dohromady kvíčaly s kosama, je to katastrofa. 16.248 má pravdu, nesmí tam být skulinka, jinak to najdou a ožerou zevnitř. Opravdu je to... celý příspěvek > |  | Solinátor a zelená voda v bazéne, 10.8.2017 Nevím, nejsem odborník na bazény. Ale vím, resp. mim zkušenost, že druhá polovina léta je pro bazény kritická. Jakákoliv chybička, zaváhání v údržbě vody se okamžitě vymstí zhoršením kvality. Řešil bych to vypnutím solinátoru a úpravou vody pomocí... celý příspěvek > |  | Co s cuketami?, 9.8.2017 Ať to berem z jakékiliv strany, cuketa, potažmo dýně je jen hmota. Vcelku bez chuti a zápachu, dodává jen objem, trochu vlákniny a vodu. Vitamínů je tam minimum, snad trochu karotenu v některé. Ukládat to na zimu v (drahém) mrazáku a používat JAKO... celý příspěvek > |  | Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 8.8.2017 Řetězka je přímo na ose elektromotoru, takže žádný silový převod tam není.
To jsem předpokládal, ale nevěděl, pily nerozebírám. Z tohoto pohledu pán, který říká, že je to hlučnější, píše crawinu. Mimoto úhlový převod, který nutně musí být při... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 8.8.2017 Tam je opravdu nějaký převod? |  | Modrá skalice ano či ne?, 7.8.2017 Asi si tu toho nikdo nevšim. Kilo vločkovače... Člověče, vy nemáte rozum. To se dávkuje v gramových množstvích. Ten předávkovaný vločkovač to akorát ještě víc zakalil. Neplatí čím víc tím líp, ale čím častěji. |  | Modrá skalice ano či ne?, 7.8.2017 Máte ve vodě pyl a ten se špatně filtruje a žijou na něm bakterie a řasy. Vločkovat, chlorovat, filtrovat. A to tak, že opakovaně furt. Dodržovat postup při vločkování (chlor, vločkovač, zamíchat, klid, vysát, filtrovat). Nasypete kilo skalice a... celý příspěvek > |  | Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 6.8.2017 Dobře vám tak, pardubický sýčku, přivolal jste si jí. U nás (u mně ve folníku) jsou rajčata čistá, jak snad nikdy nebyla. Klepy klep. |  | Protirakovinové jablko, 6.8.2017 Hledáte kvadraturu kruhu. Jablko obsahuje co obsahuje, neb je to jablko. Některý má víc čehosi, jiné méně něčeho. Ale v globále je to furt jabko. Takže hledat nejzdravější je podobné, jako hledat nejzdravější uzený. Samozřejmě, když se produktu dodá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|