Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 23.12.2017
Se k tomu rychtujete jak na operaci oka. Já vám říkal, že se to vytáhne... Ale je férový, že jste to přiznal.
Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 20.12.2017
Když po zavření sytiče motor zhasne, bývá příčinou chyba v hlavním systému karburátoru, přítok paliva a podobně. Ucpaný může být kanál k trysce. Jinou radu asi těžko kdo poskytne, když to dokážete takto zkontrolovat a nenajdete chybu, jediné řešení... celý příspěvek >
Degustace jablek Valašské Meziříčí, 18.12.2017
Tak trochu otázka je, jak se v těch degustacích má vlastně orientovat zájemce o výsadbu pár stromů. Tipuju, že když se vybere něco do 20-25. místa podle vlastní polohy, podnebí a preference, neudělá se chyba. Nebo je to jinak?
Degustace jablek Valašské Meziříčí, 18.12.2017 Obsahuje fotku
>>> Dobrý den, z pověření př. Martiše Vám posílám výsledky Degustace jablek ve Valašském Meziříčí, ze dne 15. prosince 2017. Degustaci spolupořádaly: Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Vsetín a Základní organizace Českého... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 17.12.2017
Já mám dobré zkušenosti s Vilmou. Pěstovaná na jižním balkoně - lodžii ve městě a na chalupě na jihozápadním a jižním okně venku vše v sz truhlíku. U NÁS relativně brzy dozrává a není příliš kyselé, například oproti Bajajovi a podobně. Má velmi... celý příspěvek >
Prežitie vianočného stomčeka v kvetináči, 17.12.2017
Nevím jak borovice, smrk (2x) to zvládnul dvě sezóny, pak šel trvale ven, kde se z toho pomalu oklepával. Mám balkon, takže aklimatizace přes balkon a v bytě nesmí být do velikonoc.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 16.12.2017
Tak si přečtěte vlákno od začátku, nikomu se tu rajčata z brzkých - předčasných výsevů nevytahují. Stačí přisvítit alobalem proti oknu a je to. Akorát mně jo, ale já to nikomu neradím.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 16.12.2017
Na sazenice se mi osvědčily samozavlažovací truhlíky, Zkusím příští sezónu, vypadá to rozumně.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.12.2017
Dává to smysl? Pro toho, kdo to mermomocí chce a má na to, pak ano. U běžného pěstitele je to vždy kompromis mezi náklady, možnostmi, chutí do práce a dalšími aspekty. Já mám třeba vyzkoušeno, že netex natažený pod sklem ve skleníku je na houby.... celý příspěvek >
O svícení sadbám se tu už taky psalo. Samozřejmě podle zákonu minima je v zimě v bytě světlo limitující faktor. Ale není svícení jako svícení a světlo jako světlo. Myslet si, že tam dám jednu ledkovou žárovku je hluboký omyl. nejvíc zkušeností mají... celý příspěvek >
Když nic jiného, ta sranda za to stojí. Dětinštění za mne zatím obstarávají vnoučata, ale jen zatím. Ono když mi koncem dubna ve skleníku všechno zmrzne napadrť, protože venku bylo -6 jak u paní E., ale uvnitř jen kolem 0, tak sranda vypadá... celý příspěvek >
Ano, všechno je naposto nomání. Já kdybych dal do skleníku v únoru rajčata a někomu to řekl, volají na mne Chocholouška. Ovšem když vám to vegetuje normálně, budiž vám přáno.
do země je musíte dát už v únoru, To je jen jedna část. V únoru i částečně v březnu je ještě velmi krátký den, bez přisvětlování se rostliny budou vytahovat. Rostlina musí mít čas asimilovat a vyrábět hmotu.
Nevíme kde bydlíte- zahrádkaříte, nebo jsem si nevšiml. Sklizeň rajčat 20. května ze studeného skleníku je velmi vyjímečná.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 12.12.2017
V tom vašem hokusu je moc citů a málo praxe. Rostlinky téměř všech zelenin se přepichují, když vytváří první pravý lístek. To že V. a E mají rostliny silné je dáno zákonem minima. Vaše sazenice mají teplo i vláhu, ale nemají světlo. Vy sice... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika