Příspěvky uživatele - 115.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maso není dost proleželé, 13.5.2016
Pro prosolení, je hlavně důležité solení "nasucho" aspoň 7-9 dnů pro kusy o váze cca 3/4kg, nejlépe nasolit směsí soli a česneku  - 20 gr soli a 20 gr. prolisovaného česneku na 1 kg masa, tuto pastu vetřít do masa, uložit do lednice do nádoby... celý příspěvek >
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 10.5.2016 Obsahuje fotku
Souhlas, bříza skvělá, hlavně bez kůry a pokud možno spoň 2 nejlépe 3roky suchá, také olše, samozřejmě buk, na závěr se dá přidat suché smrkové poleno, maso je ještě voňavější, ovocné polínko také nezaškodí :D, a nehledat i v nakládání žádnou vědu,... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 2.5.2016 Obsahuje fotku
Jak na 1kg masa 20 gr. /2%/ tak i do láku je třeba dát 2 max 3% kdo má rád slanější, ten pán co píše 90-100 gr.soli = 9 - 10%,má asi spálené všechny chuťové buňky, podle mě je to pro "normálního" člověka nepoživatelné-respektive asi škodolibě čeká až... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika