|
Příspěvky uživatele - 144.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roundup, 10.7.2017 Stojím si za tím, co jsem napsal a co mi dnes řekl bývalý předseda rolnického družstva. Jen ale připomenu, že se dříve desikovalo přípravky Gramoxone a Reglone, které se už opravdu dlouho nepoužívají. Používalo se to třeba i u sadby brambor, když... celý příspěvek > |  | Roundup, 10.7.2017 Pan předseda šel do starobního důchodu letos na začátku dubna. Jsme stejně staří. Máte ještě další podobnou duchaplnou otázku?
Ta letecká aplikace je ale jen o řepce, kde je to obilí? Opravdu si umíte představit, jak nad lánem obilí krouží... celý příspěvek > |  |
|  | Roundup, 10.7.2017 Asi před hodinou jsem byl za velmi dobrým známým, který dlouho pracoval jako předseda představenstva rolnické družstva. A ptal jsem se na vámi uváděnou desikaci obilí a on se jen usmál, že to je holý nesmysl, protože k tomu není naprosto žádný důvod.... celý příspěvek > |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 10.7.2017 Není třeba mít obavy o kvalitu mého česneku. Nemám ale český, protože žiju na Moravě. Ale mám syna v Liberci a ten jednou z hecu vzal paličku česneku do hospůdky a prý žádný z chlapů nedokázal sníst pouhý jeden stroužek naráz.. Stanislaw |  | Roundup, 9.7.2017 No, jenže ta agentura glyfosat zmiňuje jako pravděpodobný karcinogen, kdežto oraganizace pro výživu, který spadá pod OSN uvedla, že pravděpodobně nepředstavuje žádné riziko. Tak si vyberte. Stanislaw |  | Roundup, 9.7.2017 Dobrý den. Ma internetu lze najít snad úplně všechno, co si budeme povídat. Můžete mi prosím vysvětlit, proč by někdo desikoval obilí, když to spolehlivě dozraje samo od sebe? A co se týká DDT, já zase slyšel od velmi vzdělaného člověka, že DDT... celý příspěvek > |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 9.7.2017 Dobrý den. Já se už nemohu řídit nějakým doporučením, ale tím, co mně zrovna umožní zdraví. Dostal jsem se totiž do ID. Datum sázení si nepamatuju, akorát vím, že jsem byl nadšený, že to sázení mně šlo velmi dobře. Rok před tím jsem se docela trápil.... celý příspěvek > |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 8.7.2017 Dobrý den. Inspirován zdejšími příspěvky jsem před malou chvílí vyzvednul jednu palici česneku paličáku, původ snad Rusko. Velikostí jsem překvapen, obvod 26cm. Záhon vůbec nezaléván, na jaře před vyrašením rostlin byl přihnojen. Pokud i ostatní... celý příspěvek > |  | Reklamace Habrů, 4.7.2017 Dobrý den. Paní Renato, počet ujmutých rostlin dle popisu je malý, ale na dálku se nedá přesně určit co všechno za tím malým ujímáním bylo. Já psal jen o tom, že prodejce reaguje správně. Nevím kolik máte roků, ale pokud jste mladá, tak jeden rok... celý příspěvek > |  | Reklamace Habrů, 4.7.2017 Dobrý den. Paní Renato, prodejce postupuje seriózně. Skutečně počkejte jak to dopadne a pak reklamujte. Otázkou totiž ještě je, jaká byla vaše péče o vysazené stromky a proč jste vysazovali v tak docela pozdním termínu. Stanislaw |  |
|  | Plevel z ebay, 1.7.2017 Je to jeden druh, a sice turanka kanadská a z paní si někdo pěkně vystřelil, páč je to hodně otravný plevel. Stanislaw |  | Tipy a techniky jak udržet zahradní benzinovou rotační sekačku v dobré kondici po mnoho let, 28.6.2017 Dobrý den. Jen napíšu svůj příběh. Jsme bývalý profi zahradník. Sekačku mám určitě víc jak 20 roků a je od Bédi. Sekala ještě větší plochu naž budete vy. Za celou dobu jsem měnil jen jedno kolečko, které prasklo, protože při vyndávání z vozíku mně... celý příspěvek > |  | Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 25.6.2017 Dobrý den. Jen napíšu svůj poznatek, ale radost mít asi nebudete. Dříve jsem pěstoval růžičkovou kapustu, od toho jsem z důvodu této molice ustoupil. A protože navštěvuju výstavu Flóra v Olmiku, ptal jsem se na ni našeho známého fyťáka, který tam... celý příspěvek > |  | Akebie, 18.6.2017 Dobrý den. Jak někdo nahoře píše o cizosprašnost, tak to není pravda, akébie má květy různopohlavné. Mám známou, u altánu má jednu rostlinu a ta pravidelně přináší plody. Takže plodnost by se u vás mohla dostavit bez problémů, asi bude záležet na... celý příspěvek > |  | Jak si stojí slivoně v letošní sezóně?, 18.6.2017 Dobrý den. Pane doktore, zkusím trochu reagovat. 19 stromů meruněk, vůbec nic. 16 stromů broskvoní, vůbec nic, ve dřevě sežezáno skoro jako bonsaje. 38 hlav stolních odrůd vinné révy zmrzlé až k zemi, zatím obráží 26 hlav. V sadu 125 stromů švestek,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|