Příspěvky uživatele - 184.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká bude Resista?, 4.12.2017
V letošním roce jsem měl první úrodu na roubech. Velké i malé plody měly hořkou skvrnitost, barva žlutá, chuť slušná, lepší než u také hezky žluté, holovousské Produkty. Ta pihovitost mě překvapila, nikdo tady o ní nepíše.  Prima na to netrpí,... celý příspěvek >
Kolik zeleniny denně sníte, 1.12.2017 Obsahuje fotku
    Poslední roky si příroda dost krutě zahrává s ovocnáři. Je spíše více míst, kde úroda není, nebo je jen velmi malá. Vitamíny, vláknina, barviva, cukry, tuky, bílkoviny může dodat v určité míře i zelenina. O té bych mohl říct, že se jí... celý příspěvek >
Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017
Pro 248.32. Moštování, výroba šťáv z ovoce je hodnotné a šetrné zpracování. I sušení. To je třeba pochválit. Povidla ze sušených hrušek jsou skvělá a nemusí člověk žít na Valašsku, aby si je udělal. Sušené, mleté hrušky také. Obyčejně sním tak jedo,... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 30.11.2017
Zadej si http://is.mendelu.cz/zp/index.pl pak nech háček jen u klíčová slova, zadat třeba slovo hnojení, vpravo si zadat roky - univerzitní období (třeba zafajfkovat všechny), jazyky dle znalostí, pak kliknout na dohledat. I. 
Kdy rozhodit semena trávy, 30.11.2017
Luční směs - v ní jsou nejspíše i jetele, trávy s většími obilkami, nebál bych se toho. Jestli už není povrch ubitý od sněhu a deště, je to v pořádku, ve škole nás učili že "hrudka je pro zrnko budka". 
Moučnatost jabloní, 30.11.2017
První úroda, nejspíše velké plody a sklizené spíše později než včas, to by mohlo do debaty také zaznít. Ono si to s dobou sedne. S \blaníkem nenám zkušenosti, ale Lipno přes Vánoce vydrží. Ono je takové voňavé, "smetanové", jemňounké, není to žádná... celý příspěvek >
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 30.11.2017
Návštěvy u hobby pěstitelů pro jejich nezměrnou skromnost a sebekritičnost asi nebudou - ano opravdu jsem myslel pana Ivana Hlavatého, ale nejen jeho. Jestli je tu někdo, kdo by měl zájem o prezentaci své zahrady, ochotný předvést své znalosti a... celý příspěvek >
Uložení jiřin a kan, 29.11.2017
Je možné jak uložení navolno, tak v nějakém substrátu. V suchém prostoru raději v hoblinách, rašelině. S tím zaléváním je potíž. Spíše dávejte jiřinky do hoblin jemně vlhkých (z jehličnatých stromů), ony jí udrží velmi dlouho. Stejně tak u rašeliny.... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 29.11.2017
Pro R. u. Nejde o botaniku - prostě první dva listy na zálistku. IZO
Zdá se vám Zahrádkář svým obsahem vyvážený?, 28.11.2017
Vážení, kdyby měl být Zahrádkář pro vás, kteří se tu kriticky ozýváte, mohl by se tisknout v počtu cca 30 ks, jako samizdat. a byly by to ovocnářské rozhledy. Ale stejně jako vy by chtěli mít svůj časopis zelináři, trvalkáři, letničkáři, aranžéři... celý příspěvek >
Jablon Empire, 27.11.2017
Nepadaly, moc se nezmenšovaly, ony nejsou moc velké, držely se okolo 6 cm.
Jablon Empire, 27.11.2017
Ano, psal jsem to u Sparjonu. Empire jsem měl v zahradě zhrub od roku 1989. Rok před tím jsme ho dostal jako jablko na svadební stůl - na 16. 4. Dost připomíná Spartana, některé roky mělo spíše než tu rozmytou červeň pruhy. Ze stromu je dost kyselé,... celý příspěvek >
Bigred, Sweetred, 22.11.2017
O těchto odrůdách už se tu psalo. Někdo o nich slyšel, ale už před několika lety se u nás sázely. Máte je někdo v zahradě a už jste je ochutnali? Jsou tak rané? To by se jim snad dalo něco odpustit... 
Sparjon, 21.11.2017
Sparjon není špatný, je to hezké jablko, chutné. U pana Vysloužila není nic moc, ale co jinde? Z potomstva Mc Intosh je velmi solidní i odrůda Empire. Pro mě je to Spartan na březen... To hledání vlastností po rodičích mi přijde takové divné,... celý příspěvek >
Děkanka robertova, 20.11.2017 Obsahuje fotku
Takhle vypadá křížení odrůd hrušní z poslední doby.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika