Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benedicte, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Navzdory chytrákovi ze Šuran a ctihodnému panu Vysloužilovi, který považuje broskvoň za plevelnou rostlinu, broskvová sezóna ještě neskončila. Navzdory chytrákovi ze Šuran proto, protože tady mám místo Benedicte pozdnější bělomasou broskvoň, která... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Plody Symphonie stále ještě nedozrály a to ani rozkrojený plod zralý ještě zcela nebyl. Otázka je, jestli je otrhat nebo ponechat. Jak psal pán z Trnavska, tak ptáky prozatím moc nelákají, i když jsou celé červené. 
Broskvoň Harrow Beauty, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Harrow Beauty stíhá dozrát ještě před případnou zářiovou zimou. Včera jsem kousl do plodu a musel jsem hned vyfotit tu báječnou šťavnatost. V chuti by se dalo říci, že je to také originální odrůda. V letošním přejícím roce není žádná chuť úplně... celý příspěvek >
Broskvoň O´Henry, 1.9.2017
Všechno se může opět změnit, ale pokud by tahle "kosa" vydržela déle, tak všechny tyhle velmi pozdní odrůdy by šly "do kopru". Nedájí se každý rok očekávat letní teploty až do 1.10. jako v minulém roce. 
Halehaven a Fairhaven, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Všimněte si, pane 234.212, na fotce rozříznutého posledního plodu královského HALE (J.H. Hale) HAVENU (South Haven) na stromě, a to i ze starších fotek v tomto vlákně, na poměrně kulovitý tvar a posazení relativně malé pecky. Jinak si nejsem jist,... celý příspěvek >
Hruška neznámá, 17.8.2017
Jéžiššmarjá, já už myslel, že máte odpověď na na tu moji vyfocenou.  A že ta je teda poměrně dost zblízka. Jsou celkem velké a momentálně jsou do oranžova. No nic, přes plot skákat nebudu, abych se na tu cedulku podíval, ale zajímalo by mě... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 17.8.2017 Obsahuje fotku
Zdravím všechny broskvové nadšence. Jak jste na tom? V sobotu, když jsem odjížděl z Pardubic, tak jsem si natrhal sebou pár INEK. Byly jako kámen, tak jsem v nic nedoufal. K mému překvapení došly, nikoliv jako ve Švejkovi "dóbro... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 17.8.2017
Tady na Vysočině mají taky rádi sladká, třeba takový Galant jim vůbec nechutná a mně taky ne. Termín nejrajčatovější rajče chápu, občas takovou chuť přinese například Orkádo, ale třeba letos je to průměr. Bejbino je celkem stabilní, to taky chápu.... celý příspěvek >
Stanley, 17.8.2017
V Polabí u Nymburka by se krásně dala prodloužit broskvová, meruňková a švestková sezóna. Proč nevyužít možnost. Proč končit RH nebo Stanley?
Rajčata 2017, 17.8.2017
Pro mě je z odrůd Minigold, Ildi, Perun a Goldkrone rozhodně nejchutnější Goldkrone. Chutný je i ten Sungold. Růst Goldkrone je normální jako u jiných rajčat. Že jsou odrůdy Tomatoberry a Gardenberry jedno a to samé, tomu bych klidně věřil. Podle mě... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 17.8.2017
Dobrou alternativou ke Goldkrone je Sungold. Zhruba stejně velké plody nejsou žluté, ale oranžové a chuť je také nasládlá, ale zdá se aromatičtější.
Slivoně 2017, 17.8.2017
Na HANITU nemá nic, říkejte si, co chcete. Druhý velmi zajímavý výtvor je TOPTASTE. 
Rajčata 2017, 17.8.2017
Kdo preferuje Goldkrone, tak tomu bude chutnat i Rubinka. Gardenberry a Tomatoberry mají stejný tvar plodu - jahoda. Dalo by se říct - taky špička.
Slivoň Amers, 17.8.2017
Bunnyku, komu by se chtělo pořád na to ovoce něco stříkat. Člověk je rád, že má od té chemie na chvíli pokoj. Jinak ale slivky hnijú, jabka hnijú, všetko hnije. 
Rajčata 2017, 17.8.2017
Rubinku mám i tady na Vysočině v 600m a to VENKU a je úplně stejně výborná jako v Pardubicích. 
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika