Příspěvky uživatele - 34.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odzimování fíkovníku, 11.4.2017
nic neraší ani od kořenů... tak po loňské úspěšné sezoně to vypadá na nákup nové rostliny.. - nebo je ještě pořád čas na rašení?
Odzimování fíkovníku, 23.3.2017
tak jsem tedy odstranil a vypadá to že mi hoodně namrznul... uvidím jak bude vypadat za měsíc a doufám že obrazí alespoň z kořenů...
Odzimování fíkovníku, 22.3.2017
dobrý den všem, myslíte že je již čas na odzimování fíkovníku ve volné půdě? Jižní Morava Vyškov
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 22.3.2016
Hanitu jsem ještě letos sehnala dokonce na zelené renklodě a ve tvaru zákrsek (což nebylo jednoduché, jeli jsme pro ni až k Sázavě do Hněvkovic). Ale úkol splněn a už je zasazená na zahrádce:) Těším se jak poroste a co ukáže po pár letech za úrodu... celý příspěvek >
Moniliosa - pomozte mi se v tom vyznat, 5.5.2015
pokud jsem letos nestříkal proti monilioze , a mám napadené větvičky (zasychají...) - mám je ostříhat a provést postřik? jinak meruňka má krásně nasazeno... nerad bych přišel o úrodu... nebo už je pozdě??
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika