|
Příspěvky uživatele - 55.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari, motor Jikov chcípá, 3.2.2019 Autor původního příspěvku: Po výměně cívky zapalování motor běží naprosto bez problémů! |  | Vari, motor Jikov chcípá, 22.1.2019 Stává se mi, že motor po ohřátí chcípá - vždy dojedu na stejné místo - tedy možná po dosažení určité teploty(?). Po chvíli znovu nastartuji a chvíli jedu dál, než se situace opakuje. Prosím o radu, čím by to mohlo být. Děkuji. |  |
|  | Kořeny tůjí, 1.11.2016 Zajímal by mě tvar cypřišů a tújí, protože soused chce, abych si přesadila tyto stromečky, že můžou narušit studnu, od které jsou vzdáleny cypřiš 2metry přes vykopaný příkop 60cm hluboký pro odtok vody a túje 5 metrů nad studnou, 3 metry od cypřiše,... celý příspěvek > |  | Je toto klejotok? Má se to nejak ošetřit?, 30.4.2016  Dobrý den, u švestky Katinka na podnoži Wangheimova se mi dva roky po výsadbe na letorostu objevilo něco, co se mi zdá jako klejotok, o kterém jsem si myslel, že postihuje starší stromy. Je to několik centimetrů před místem, kde je větev přivázána k... celý příspěvek > |  | Dvouleté stromky příliš hluboko, 13.4.2016 Dobrý den, zjistil jsem, že po dvou letech od výsadby mám stromky švestek a jabloní zasazené příliš hluboko, mám je ještě nejak vyhrabávat, nebo to nevadí? Děkuji za odpověď
S pozdravem
Karel Hamouz |  | Jak sundat řemenici?, 12.4.2016 Určitě to půjde sundat normálním dvouramenným stahovákem, mají ho v každém železářství. |  | Jak vytvoři terminál?, 25.3.2016  Dobrý den, mám višeň rok po výsadbě, loni ji špatně ostříhal a teď má asi deset výhonů. Z horních tří prutů můžu nechat pouze jeden terminál, který byste vybrali? Mohu zbylé dva uříznout, nebo musím nějak provést Zahnův řez? Strom už dost raší, mám... celý příspěvek > |  | Ujatý roub?, 23.3.2016  Další foto |  | Ujatý roub?, 23.3.2016  Dobrý den, právě jsem koupil vysokokmen jabloně s mezištěpováním, doma jsem si všiml, žeoproti jiným, které mám a u kterých je roub diagonálně po celém kmínku srostlý to zde vypadá jinak, bojím se, jestli se to čase neulomí. |  | Jak toto uříznout?, 22.3.2016  Dobrý den, potřeboval bych jak ořezat tuto jabloň, vystříhal jsem vlky a ohnul větve 1, 2 a 3, které jsou kosterní, nyní nevím, jestli mám uříznout nebo nějak zakrátit pruty 5 a šest, nebo výhon 4, který zvažuji uříznout nebo uhnout dolů (zkroutila... celý příspěvek > |  |
|  | Co s konkurenčními výhony?, 22.3.2016  Dobrý den, u švestek mi vyrašilo velké množství výhonů z konkurenčních a asi i spících pupenů, nevím co s nimi, bojím se je ostříhat, že stromy dostanou klejotok, Nevhodně rostoucí letorosty mají někdy i centimetr průměr a jsou tlustší než plánované... celý příspěvek > |  | Jak ořezat tuto višeň?, 28.2.2016  Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak ořezat tuto višeň, loni zakrátil čtyři větve na jeden pupen a terminál 15 cm nad ně, větvičky skoro nevyrostli, nyvíc ještě vyrašil z velkého pupenu nad korunou silní kodominantní výhon. co byste s tím... celý příspěvek > |  | Jak založit korunu u vysokokmenu?, 28.2.2016 Mohu se ještě zeptat, kratší řez znamená uříznout méně, nebo méně nechat? |  | Jak založit korunu u vysokokmenu?, 24.2.2016 Asi je to teda z těch Holovous, kupoval jsem to v zahradnictví v Praze. Ještě mě napadlo, neměl bych vylámat pupeny, které by rostly do koruny?
|  | Jak vypěstovat korunu?, 24.2.2016 Strom zasadím ve volné krajině a asi ve svahu a určitě v mrazové kotlině, tak bych chtěl korunu co nejvýše, aby nemrzly květy a dalo se pod stromem chodit a neožírala jej zvěř. Chtěl jsem původně koupit vysokokmeny, ale nesehnal jsem je, tak jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|