|
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 9.4.2016 Původně jsem se už nechtěl vyjadřovat ale nějak mi to nedá.Motor už přez měsíc šlape jak hodinky-není to vůbec o dobrých servisech, alespń ne vždy.Je to jen o dostupnosti vhodných dílů a pár informací.Váš vědecký rozbor motoru nejméně 30 let staré... celý příspěvek > |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 3.2.2016 Nepočítám s tím že bych servisní údaje získal zadarmo ale v situaci kdy bych za úhradu opravy vservisu mohl téměř pořídit nový motor se mi nemůže nikdo divit že se snažím si pomoci sám. Zdravím Logo.
|
 |
|
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 2.2.2016 Dílenskou říručku-manuál-na tento motor nedokážu nikde objevit a servisy to hlídají jak oko v hlavě, jde o kšeft.Nebo snad je to možné?Logo. |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 2.2.2016 Ano jsem motorkář ale ne statistik. |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 2.2.2016 Kdybych mohl vlézt do krámu a jednoduše tyto věci koupit tak se přece nebudu tady ptát a je celkem logické že se snažím ptát těch kteří o tom něco vědí.Logo. |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 31.1.2016 No regulátor už je objednaný origo-jen kolo s packama/ostatní je dobré/-450 Kč. bez daně.Momenťák nemám ani neznám dotah. hodnoty-pojedu na ruce.Měrky bez problémů.Seřízení regulátoru jsem tady někde viděl tak to snad dám.Zapalování co vím mezera... celý příspěvek > |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 30.1.2016 Tak nazdar.Tímto reaguji na příspěvek Standy a zároveň mu děkuji.Proč jsem rozebral motor: neboštík táta byl dosti netechnický typ a údržba mu tudíž moc neříkala-olej mám dojem v motoru vyměnil za 24 let maximálně 4x.Proto když jsem stroj zdědil a... celý příspěvek > |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 26.1.2016 Dobrá dobrá souhlasím-dost v tom lítám.Mohl by jste prosím uvést kontakt na ty Vodňany?Nejsem schopen to dohledat. Dík Logo. |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 25.1.2016 Teda hoši povím vám, je to pecka: ano Honda stroje-spojil jsem se s zastoupením v Roudnici -tak píst od nich s kroužky vyjde cca na 3000 kč.Regulátor ato jen to plastové kolo se závažími 450+100doprava, takže tam asi nechám co tam bylo možná mě to... celý příspěvek > |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 25.1.2016 Sakra chlapi to opravdu nikdo nepotřeboval opravit motor gxv 160?Vím že se o něm říká že je skoro nesmrtelný ale občas přeci všechno potřebuje něco dát do cajku a někde se ty díly sehnat musí i když třeba drahé.Já to zdědil po tátovi a ten údržbu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 21.1.2016 Dík, už jsem se díval-ten píst má trochu jiné parametry/vrtání udávají 67,8 oproti mým 68,širší stírací kroužek-což asi není problém, dno pístu shora odlehčené a já mám rovné/.Napsal jsem jim dotaz tak čekám jak se vyjádří.Zdalších dílů potřebuji... celý příspěvek > |
 |
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 19.1.2016 Zdravím všechny.Mám problém s opatřením náhradních dílů na motor Honda gxv 160.Nedokážu nikde dohledat kde tyto zakoupit, žádný katalog ani ceník snad až na pár věcí u nichž se ale nedá identifikovat jsou vhodné zrovna na můj motor, je to ten první... celý příspěvek > |
 |