Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lis na malé balíky sena, 5.3.2010
Ale já to chápu, jen ten lis z videa jsem jetý v těchto končinách ještě neviděl. Já ho vlastně neviděl v těchto končinách ani nový.
Když je traktor je nejlevnější varianta koupit jetý lis na hranaté balíky. Myslím že slušný lis se dá koupit za 25.000 Kč. Jenže když není traktor je to problém a vůbec nákup čehokoli nového je dneska moc peněz.
Já vás plně chápu, že pro malo... je to ideální. Ono by se určitě dalo vyjednat s tuzemským dodavatelem nějaká lepší cena a oni s tím i počítají, si myslím, ale nevím jestli sleva třeba 500E udělá stroj atraktivnější. I tak je to peněz jak želez.
Jóó život je boj
Tady máte odkaz pro představu o čem jsem psal.
Existuje malý lis na kulaté balíky a hotový balík je opatřen síťovinou. Jenže každý lis potřebuje nějaký ten zdroj výkonu aby pracoval. Tento se dá "živit" i jednoosým malotraktorem třeba BCS, ale úprava na nějaký jiný zdroj by byl určitě... celý příspěvek >
Olej do motoru B S, 5.3.2010
Jak já vám PP rozumím. Bavímě i "odborná" terminologie některých "speciální oleje, nebo speciální olej do motoru sekačky". Co je proboha na tom oleji speciálního. Je to olej, jeden z řady olejů, který má nějaké vlastnosti vnuknuté... celý příspěvek >
Olej do motoru B S, 4.3.2010
Pane 157.179 co vyčtete z tohoto API SL/SJ/CF.
Briggs stratton 450, 2.3.2010
Napsal jste, že u těchto motorů SV se ventilová vůle nenastavuje. Nic víc. Já, že to není pravda. Kam to zařadila zahrada je její problém a trvám na tom, že jste neměl pravdu. Vzal jsem to nakonec zpět, abych zbytečně nemotal hlavu tazateli, protože... celý příspěvek >
Nemáte pravdu ventily se i u těchto motorů seřizují. To nevíte? Se divím.
To jste si špatně vyložil. Olej SAE 30 je vhodný do těchto motorů na letní provoz, vždyť ho i doporučují, ale za ty peníze se dá do motoru nalít kvalitnější. Ptáte-li se co používám tak SUNOCO FUTURA 15W-40. Belgický olej.
Že se u těchto motorů nenastavují ventily, ale právě u těchto motorů je to práce pro dílnu, protože jsou potřeba frezky ap, takže beru zpět a platí co psal J.S. Nelamte si s tím hlavu a do těchto motorů dokud jedou je lépe nešahat. Jen údržba dle... celý příspěvek >
To není pravda.
Opět olej pro 2T, 28.2.2010
Oldo, u toho oleje co máte napsáno v návodu míchat 1:50 je kromě názvu určitě i nějaká technická specifikace. Když seženete pro vás dostupnější olej do benzínu pro pily stejné specifikace, myslím, že ta pila jeho název nepozná.
Opět olej pro 2T, 28.2.2010
Budete mít radost!! Už vám asi zorumím! Nenapadlo mne totiž pančování ředidly aspol. Měl jsem za to, že kromě znehodnocení benzínu paradoxně i zdraží takto upravený litr "benzínu". Takže ano, v těchto přídadech jasná věc, která je jasná už... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika