|
Příspěvky uživatele - 136.2
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Užití slámy, 30.11.2016 Zkuste zadat do gůůglu Zahrada na balících slámy | | Zakládání tzv. květnatých luk, 23.11.2016 Návod na založení květnaté louky na tomto fóru již několikrát byl, hledám, nalézti nemohu, jen tohle - zadejte si do vyhledávače květnatá louka, je tam pár užitečných rad - odkaz mi nejde vložit.
Hančo na plůtek z vrbového proutí zkuste kouknout... celý příspěvek > | |
| | Sklizeň celeru, 11.11.2016 Řepa je na mráz docela citlivá, namrzne bude brzy hnít. | | Identifika cehlodavce podle ocasu, 18.10.2016 Ani bych neřekla, naše ovčanda jich má letos na kontě dobře přes stovku a pořád přicházejí další a další. | | Jabloň štrudlák, 25.9.2016 Nevím, jak se tohle jablko jmenuje. Rouby dostal táta ze západních Čech asi v roce 1975. Jablka jsou obrovská, vyfocena mám už jen ta co zbyla, největší už jsou pryč. Ke sklizni tak začátkem září a dají se hned jíst, nezkoušela jsem skladovatelnost.... celý příspěvek > | | Prosím o název 2 rostlinek, 25.9.2016 Paní Lído, u toho vánočního kaktusu mám pocit, že jde o ten původní, babičkovský, ne ten, který se teď běžně v obchodech prodává, jen jsem nedohledala "příjmení". Elena | | Prosím o název 2 rostlinek, 24.9.2016 První rostlina bude pravděpodobně tchynin jazyk - Sansevieria trifasciata a druhý je vánoční kaktus Schlumbergera. Elena | | Co je tohle za rostlinu? Z pecky podobné avokádu, 24.9.2016 Mohl by to být australský kaštan - castanospermum australe. Elena | | Jak nejlépe uchovat bazalku na zimu?, 18.9.2016 Bazalku suším, nezhnědla, možná je to také odrůdou, loni jsem měla nějakou citronovou a tu tmavou, kterou má pan PP. V různých receptech radí, prý je nejlepší naložit do oleje, nezkoušela jsem. Také snad lze odebrat na podzim vrcholové řízky, ve vodě... celý příspěvek > | | Čím to, že je letos málo vos?, 5.9.2016 Konvalinko, vosíky mám ve skleníku, úspěšně loví mšice... Elena | |
| | Čím to, že je letos málo vos?, 5.9.2016 Vos méně, sršně žádná, vrabců mraky. Brno | | Kvete jabloň Hana, 2.9.2016 Croncelské máme, je plošší než falešná Hana. Elena | | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 1.9.2016 Poslední dva roky je to téměř pravidlem, že se mi objevuje mezi normální mrkví bílá a světle oranžová. Kupuji od Sema i Moravoseedu, ale jsem nepořádník, nepamatuji si, ze které firmy je to takhle namícháno. | | Co je to za bylinku, 28.8.2016 Mám podobnou bazalku, ale není trvalka. | | Co je toto za rostlinu?, 25.8.2016 Perila křovitá? | |
|
|
|
|