Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sira sulka vseliek?, 21.4.2019
Okrem množstva textu som sa nič nové nedozvedel, jak kdysi psával Paľo. Já postrádám i to množstvo textu, ale jak tak koukám, dotaz je zřejmě v jiném vlákně. Ptal jsem se na použití sulky, jakožto jediného přípravku proti kadeřavosti. Co si tak... celý příspěvek >
Postřik na pilatku, 20.4.2019
Problém je v tom, že se mně nechce používat na vošky tvrdou chemii. Hlavně ne v létě, kdy už kolem všechno dozrává. Bio přípravky ale nic moc účinnost, takže nevím. Prozatím můžete "mospilanovat" (Mospilan). 
Postřik na pilatku, 19.4.2019
Dodal bych při loňské nadúrodě a SUCHU. Taky se tomu divím. V únoru rozházený síran amonný na to vliv mít nebude. Postřik se mi za čtrnáct dní opakovat ani nechce. Možná snad Nissorun proti svilušce. A nejvíc kvetou stromy s největší úrodou -... celý příspěvek >
Spring Crest, 31.3.2019
Krása. Já bych Vám přesto, pane Waltere, navrhoval, aby jste do Springcrestu zkušebně přiočkoval třeba Maycrest, což je "papírově", chuťově vylepšený Springcrest. Třeba to tak není, ale za zkoušku to stojí.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 31.3.2019
No, je to nádhera. Karolu jsem už z větší části zrušil. Když by někdo zmínil termín "překonaná odrůda", tak bych se asi připojil. Zase na druhou stranu bude možná odolnější proti jarním mrazům. Jinak hodně hnije ještě nezralá. Pak musíí hodně... celý příspěvek >
TopTaste?, 31.3.2019
Do Sněta a dál se chystám už dlouho, dobře, že jste ho zmínil. Na kvalitní Tophity si musíme zřejmě zajet do Holovous. Co se týče vyšších poloh, tak najdou se i výhody. Tedy jak pro koho. Kupříkladu já vzpomínám na první minuloroční úrodu Topazu z... celý příspěvek >
Zimni jablon s tvrdymi plody pozde dozravajicimi, 31.3.2019
Za sebe bych radil Opál, Admirál, zapomenutý Goldstar a poslední dobou málo zmiňovaný Sirius. Nějaké rouby klidně v zimě pošlu. Stromek Opálu asi neseženete. 
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 30.3.2019
Velkopavlovická je vitální až moc. Kolikrát už jsem sesazoval korunu do starého dřeva a stále se znovu a znovu tlačí nahoru. Vůně květů je skvělá.
Strupovitost peckovin (Venturia carpophila), 30.3.2019
Člověk by řekl, kde jsou ty časy, když pršelo a tudíž byla suchá skvrnitost nebo strupovitost či sazovitost na meruňkách a broskvích. Ty časy jsou dávno pryč, ovšem suchá skvrnitost, nebo rakovina decimuje zase pro změnu broskvoňové dřevo.
Goldrich meruňka, 30.3.2019
S Goldrichem toho mám hodně i Bergeron. Goldrich bývá opylený exkluzivně. Některé odrůdy sice rozkvétají později, ale stejně se jejich kvetení s Goldrichem překrývá. 
TopTaste?, 30.3.2019
Posázaví dávám jednoznačně palec nahoru. Kdo by to tam neměl rád. Zruč nádherná. Nedávno jsme si s pánem měnili rouby, který je z Kácova. Z pěstitelského hlediska nemůžu posoudit. Prubněte na podzim ty jabka od silnice ze zatopených Dolních Kralovic.... celý příspěvek >
Rozkvétání 2019, 30.3.2019 Obsahuje fotku
Březen není květen. Momentálně kvetou tak leda meruňky, zlatej déšť a třeba něco na té zemi.
Zimni jablon s tvrdymi plody pozde dozravajicimi, 30.3.2019
Aha, tak to jsem nevěděl, že Admirál potřebuje 15 postřiků proti strupovitosti. To tedy není ideální. 
Bergeron je nejlepší, 10.3.2019
Přirovnal jste to zajímavě, pane morvaji. Je vidět, že máte s koštovkou už hodně zkušeností.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 10.3.2019
Tak prosim, jen se tady objevil příspěvek, že THIRAM je ten "top" nejškodlivější fungicid pro člověka, tak KUKY šup, a už ho má na stromech. 
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika