Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Goldrich meruňka, 13.7.2019
Nezapomeňte, že podle pana M.F. odrůdy jako Goldrich v zahraničí už nikoho nezajímají. Takže nefotit a nepěstovat.  Samozřejmě je to nadsázka. Goldrich perfektní. 
Shraz, 13.7.2019
Já jsem si vždycky myslel, že ty díry jsou vyklobané od ptáků. Kolikrát jsem takhle přistihl sýkorky. Ještě více škodí hmyz. Píchance a kolem nich hniloba. Z Harcotu jsem díky tomu měl jen pár plodů na ochunávku. Shraz je jinak perfektní velmi raná... celý příspěvek >
Soledáno, 13.7.2019
Soledane humus. Nejhorší meruňka roku. 0 bodů. Stromek byl asi z Ostrohu. 
Ruth Gerstetter, 13.7.2019
RUTH GERSTETTER je letos dokonce ještě "švestkovější" než Herman. Pecka.  Ai založím vlákno s názvem: "co všechno dokáže RUTH."
Herman, 10.7.2019
Nevím, co by kdo od prvních švestek chtěl. První spadlé plody Hermanu jsou už i sladké a hlavně mají švestkovou chuť. Na Hermanu jsem si vždycky cenil právě toto. Hermany v těchto dnech dozrávají ještě dříve než Ruth Gerstetter. 
Velmi rané broskve, 10.7.2019
Broskve s prasklými peckami nemohou konkurovat těm dovezeným s cudziny. Těch dovezených jsou plné obchody. Měl jsem zatím tři plody ze svého Harbingeru a ani jeden neměl pecku prasklou, respektive zřejmě bych si toho při konzumaci všiml. Je to mnohem... celý příspěvek >
Poznej ptáka, 12.5.2019
u Poličky jsem už párkrát spatřil obrovského dravce s bílým ocasem, zřejmě orla mořského. Bodejť ne, Vysočina je přece naše moře. 
Broskvoň a nektarinka odolná více kadeřavosti?, 11.5.2019
ale mam znova velmi vela zdvojenych plodov. Ty jsou všude, dokonce jsem našel na Crestahaven a FM3 i čtyřplody.
Kadeřavost v květnu, 11.5.2019
A jak vypadá kadeřavost v květnu? Rozhodně nejhůř je na tom Maria Bianca, ale tu jsem moc důkladně nebral, stejně jako jinou bělomasou broskvoň - Benedicte, která je bez kadeřavosti. Jinak studený máj už dlouho nepamatuju. Ani jsem netušil, že je... celý příspěvek >
Moniliový úžeh peckovin 2019, 11.5.2019
Mně postupně zasychá od shora Aurora. Bergeval - letos slabá násada.
Poznej ptáka, 11.5.2019
Pěvci jsou úžasní. Co mě jako laika momentálně překvapuje, že třeba tady u Poličky jsem už párkrát spatřil obrovského dravce s bílým ocasem, zřejmě orla mořského.
Hybrid švestkomeruňka, 11.5.2019
Mě by zase zajímalo, jestli zakoupená švestkomeruňka v zahradnictví nedaleko odsud, je opravdu švestkomeruňka, nebo zase jen nějaká asijská slivoň. 
Orangered, 11.5.2019
Orangered patrí jednoznačne medzi najchutnejšie odrody marhúl. Napsal pan 234.211. Každopádně je to hodně specifická meruňka. Těžko se s ní loučit. Moji současnou střední násadu plodů bych viděl jako naprosto optimální pro kvalitu a chuť. Kioto... celý příspěvek >
Obaleč východní a makadlovka broskvoňová, 11.5.2019
Na eagri.cz mám taky údaj pro Pardubice, letiště 26.4. - počátek letu motýlů 1. generace. Líhnutí larev u obaleče východního se neuvádí, takže se jedině orientovat pouze podle konce letu motýlů 1. generace. Pak několikrát ošetřit vrcholky výhonů... celý příspěvek >
Broskvoně - každoroční ztráty, 27.4.2019
Máte pravdu, Marku, špatně jsem si přečetl příspěvek.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika