Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elena, 23.5.2020
To je teda zvláštní. Za sebe můžu prohlásit, že jediné dvě odrůdy, které trpí silnou moniliovou hnilobou plodů je President a Oullinská renglóda, jinak všechno OK. Třeba taková Toptaste má sice vyšší citlivost na moniliový úžeh květů, ale nikoliv na... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 23.5.2020
Stromky, které jim nevyrašily, měli svázané a dané stranou. I když mně zaměstnanec říkal, že takhle zelené stromky už by se v podstatě neměly přesazovat, tak jsem se přesvědčil, že možné to je. Hlavně v březnu ještě nemusíte spolehlivě poznat, které... celý příspěvek >
Kadeřavost na jap. švestce?, 16.5.2020
Co je to za odrůdu na té fotce se skroucenými listy, pane 109.184?
A přece není po meruňkách, 16.5.2020 Obsahuje fotku
Zdravím, pane Vladimíre. Je zajímavé, že u Vás v Brně meruňky zmrzly, ale kousek od Brna na kopci nikoliv. Samozřejmě pro Vás to moc zajímavé není, spíše pro toho pána na kopci. V perníkově na tom nejsem o moc lépe než v Brně. 
Kadeřavost na jap. švestce?, 16.5.2020
Jo, akorát tady zabírají místo. Plodnost opět skoro žádná. Pár plodů na "false Dapple" toť vše. 
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 16.5.2020
Ptám se potřetí: KUKY, zůstalo Ti něco na Goldrichu?
Mráz - malé plůdky broskvoní, 9.5.2020
Zdravím Igora k Zemplínské Šíravě na Východoslovenskou nížinu, jestli jsem dobře pochopil zkratku ML jako Michalovce. Moje Primissima už skončila svojí existenci a na Lunu jsem docela zvědavý, jestli bude o něco chutnější než Albatros, nebo Redwin.... celý příspěvek >
Broskvoň Harnas, 9.5.2020
To nemůžu potvrdit. Jen dobrou vitalitu a prozatimní absenci vymírání pupenů. Už jsem se s ní chtěl rozloučit, ale nechám si jí. Zdravím Javorový vrch. 
Dicolor, 9.5.2020 Obsahuje fotku
Mladá hrušeň Dicolor?
Určení jablka dle fota, 9.5.2020 Obsahuje fotku
Květy Idaredu?
Rajka, 9.5.2020 Obsahuje fotku
Na Hornosvratecké vrchovině kvetou i mohutně se rozrůstající rouby Rajky. Možná, že opět všechno příští týden zmrzne. 
Stará jabloň, 9.5.2020 Obsahuje fotku
Rozkvetla i stará sudetoněmecká jabloň. Pozná někdo květy? 
Kvete jabloň Hana, 9.5.2020 Obsahuje fotku
Kvete jabloň HANA.  
Kvetou hrušně, 9.5.2020 Obsahuje fotku
Na Hornosvratecké vrchovině zhruba v 600 metrech kvetou hrušně. Tato postarší hrušeň krásně rozkvetla u cesty. 
A je po meruňkách, 8.5.2020
SV Slovenska je široký pojem, Igore.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika