|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elena, 23.5.2020 To je teda zvláštní. Za sebe můžu prohlásit, že jediné dvě odrůdy, které trpí silnou moniliovou hnilobou plodů je President a Oullinská renglóda, jinak všechno OK. Třeba taková Toptaste má sice vyšší citlivost na moniliový úžeh květů, ale nikoliv na... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Spomyšl, 23.5.2020 Stromky, které jim nevyrašily, měli svázané a dané stranou. I když mně zaměstnanec říkal, že takhle zelené stromky už by se v podstatě neměly přesazovat, tak jsem se přesvědčil, že možné to je. Hlavně v březnu ještě nemusíte spolehlivě poznat, které... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost na jap. švestce?, 16.5.2020 Co je to za odrůdu na té fotce se skroucenými listy, pane 109.184? |  | A přece není po meruňkách, 16.5.2020  Zdravím, pane Vladimíre. Je zajímavé, že u Vás v Brně meruňky zmrzly, ale kousek od Brna na kopci nikoliv. Samozřejmě pro Vás to moc zajímavé není, spíše pro toho pána na kopci. V perníkově na tom nejsem o moc lépe než v Brně. |  | Kadeřavost na jap. švestce?, 16.5.2020 Jo, akorát tady zabírají místo. Plodnost opět skoro žádná. Pár plodů na "false Dapple" toť vše. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 16.5.2020 Ptám se potřetí: KUKY, zůstalo Ti něco na Goldrichu? |  | Mráz - malé plůdky broskvoní, 9.5.2020 Zdravím Igora k Zemplínské Šíravě na Východoslovenskou nížinu, jestli jsem dobře pochopil zkratku ML jako Michalovce. Moje Primissima už skončila svojí existenci a na Lunu jsem docela zvědavý, jestli bude o něco chutnější než Albatros, nebo Redwin.... celý příspěvek > |  | Broskvoň Harnas, 9.5.2020 To nemůžu potvrdit. Jen dobrou vitalitu a prozatimní absenci vymírání pupenů. Už jsem se s ní chtěl rozloučit, ale nechám si jí. Zdravím Javorový vrch. |  | Dicolor, 9.5.2020  Mladá hrušeň Dicolor? |  | Určení jablka dle fota, 9.5.2020  Květy Idaredu? |  |
|  | Rajka, 9.5.2020  Na Hornosvratecké vrchovině kvetou i mohutně se rozrůstající rouby Rajky. Možná, že opět všechno příští týden zmrzne. |  | Stará jabloň, 9.5.2020  Rozkvetla i stará sudetoněmecká jabloň. Pozná někdo květy? |  | Kvete jabloň Hana, 9.5.2020  Kvete jabloň HANA. |  | Kvetou hrušně, 9.5.2020  Na Hornosvratecké vrchovině zhruba v 600 metrech kvetou hrušně. Tato postarší hrušeň krásně rozkvetla u cesty. |  | A je po meruňkách, 8.5.2020 SV Slovenska je široký pojem, Igore. |  |
 |
|
|
|