Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 20.9.2016
Inu kdysi to tak bývalo. Odolnost paliva proti detonačnímu hoření právě způsobuje jeho pomalejší hoření. Ale možná dnes v době google-inženýrů je to jinak.
Mrazuvzdornost fíkovníku a olivovníku, 19.9.2016
Ospravedlňujem sa záhradkárom z vyšších oblastí, keď čítam že niekde nestihnú dozrieť slivky, tak mi príde trochu divné že tu plkáme o figách, sorry. A votom to je, hlavně následující post. Někdo zarazí do země koště a ono mu zjara vykvete a... celý příspěvek >
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016
...ake kvůli tomu, že očekává, že mu tolik neza..ere palivové cesty a karburátor. A jste si tím jistý?
Dolmar 420 vždy po pár sekundách chcípne, 19.9.2016
PROČ by bolo treba menit u jednoducheho motorceka krovinorezu predstih zažehu pri zámene paliva za palivo s vyšším oktánovým číslom?? Protože palivo s vyšším OČ pomaleji hoří. Část se ho tedy spálí až ve výfuku. Motor na ně nepřizpůsobený... celý příspěvek >
Rajčata, 18.9.2016
Jiný postup. Na dno sklenice pár zrnek hočcice, lístek bazalky, půlkolečko cibule. Rajčata krájím kousek vedle bubáka napůl. Z větší půlky bubáka vyříznu klínovým řezem a rozpůlím. Nasypu do sklenice, od poloviny zmáčknu lžicí. Pak plody skládám... celý příspěvek >
Calamada skysla, 18.9.2016
Musím svůj post trochu přehodnotit. Skutečně může být důvodem spíše chyba sterilace- zavíčkování, teplota, čistota. Každoročně zavařuju přebytky rajčat namačkané ve sklenici naprosto bez nálevu, jen se lžičkou soli do sklenice. Když chytnou, drží... celý příspěvek >
Jak nejlépe uchovat bazalku na zimu?, 18.9.2016 Obsahuje fotku
Kdoví, možná to nějak jde, jen o tom nevíme. To je Mánes? Měl jsem ji loni taky v truhlíku a byla nádherná. I příjemně voní. Letos už jsem ji nesehnal.
Jak nejlépe uchovat bazalku na zimu?, 18.9.2016
Ano, jak píšete to funguje a o ničem jiném zatím nevím. Snad udělat nějaké pesto, ale to by se muselo sterilovat. Pár bazalek nasuším, i přesto že ztmavnou, aroma zůstane. Do omáček se použít dá, na ozdobu, nebo bruschetu to není.
Jaký průměr hadice, stále pod tlakem?, 17.9.2016
Vodák asi nevěděl, že tam bude 30 metrů hadice. A když ano, byl to mamlas. Vždy by to mělo jít od silnějšího k slabšímu průměru, naopak je to špatně. A co nejdále co nejsilnější. Nechat zahradní hadici stále pod tlakem mi nepřijde moc rozumné, ale... celý příspěvek >
Calamada skysla, 17.9.2016
Já si naopak myslím, že problém v technologii byl. Podmínkou dobré konzervace zeleniny je právě kyselé prostředí. Kolega sám píše, že se nálevu moc nevešlo. Krátká sterilace nestačila a to jak se to chová po otevření to potvrzuje. Mléčné kvašení by v... celý příspěvek >
Rozdíl mezi chilli papričkou a feferonkou, 12.9.2016
To máte stejně s karfiolem a květákem. Zatímco karfiol je nesmírně zdravý a prospěšný, obsahuje všechno možný, květák naprosto ne. Nebo že by to bylo naopak?
Kdy jsou zralé luskové fazolky?, 12.9.2016
Ony jsou v konzumní zralosti vlastně nezralé. Jak je tu uvedeno, musí jít zlomit. Některé odrůdy mají výhodu, že blána uvnitř lusku je slabá a rozvaří se, takže i když se sklizňová zralost trochu přetáhne, nevadí to. U více zralých je dobré sloupnout... celý příspěvek >
Samospád, 12.9.2016
Tak to vyzkoušejte třebas kýblem. Tlakové poměry jsou stejné ať je tam 10 nebo 1000 litrů. Spočítat se dá lecos, ale tady je příliš mnoho neznámých.
Rybíz a maliny, 12.9.2016
Taky bych se přikláněl k názoru zvážit, zda nějakou velkou výsadbu. Rybízy jsou velmi výnosné a je třeba najít čas a síly na sklizeň a zpracování. Pár roků trvá než narostou. Ale to je "váš rybíz". Kdybych měl 100 m2 rybízů, nedovedu si představit... celý příspěvek >
Jakou jabloň na tuto dobu, 10.9.2016
U nás "školní" jablko je Red Melba.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika