Příspěvky uživatele - 17.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to mám na palicích česneku?, 29.7.2015
tiez som to mal... prvykrat tento rok
Broskyňový džem, 28.7.2015
Mozno v zmesi s ribizlami... alebo s niecim inym
Broskyňový džem, 27.7.2015
Na internete je vela receptov, aj vychvalenych... Skusenosti su vsak take, ze dobry dzem sa z broskyn spravit neda, resp. to treba vediet. Mozno to suvisi s velkym obsahom vody a jemnou chutou, alebo zmenou chuti po zavareni, neviem. Vela skusenych... celý příspěvek >
Dotace 90 % na akvaponický skleník, 15.7.2015
1,5 t biozeleniny z 3*5 m... tak to nas moze byt na zemeguly 50 mld a bez problemov to uzivime!
Postrek paradajky voči plesni, 24.6.2015
rajciny sa polyverzom nemaju striekat, ale len zalievat. Precitajte si navod.
Hnojení trávníku močovinou, 18.6.2015
spalit moze vznikajuci amoniak. Ten vznika ale dost pomaly. Ak travnik dobre polejete vacsina mocoviny sa rozpusti a spalenie nehrozi. Iba ak by bola davka velmi vysoka. Lepsie pohnojit viackrat a s mensou davnkou, ako naraz. Idealny by bol postrek... celý příspěvek >
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 18.6.2015
Ja by som len dodal, ak sa da, pouzivajte destilovanu vodu. Uz ked je ClO2 hotovy, mozete ho naliat do bazena, v ktorom NIE JE destilovana voda. Ale ked nemate destilku, malo by sa dat aj s normalnou z vodovodu...
Modrá skalice ano či ne?, 17.6.2015
... a pri okyselovani chloridom hlinitym sa tiez okyseluje siranovym ionom? Okyselite skor hlinitym ionom. (siranovym nic neokyselite, jedine hydrogensiranovym) pozrite na pravidla o kyslosti a zasaditosti soli.
Spodní listy česneku žloutnou, 17.6.2015
ze by bol uz hotovy tahat von?
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 17.6.2015
dobre ste si to vypocitali
Modrá skalice ano či ne?, 17.6.2015
ako si to predstavujete "...okyseluji SO4 iontem"
Odolné mšice, 16.6.2015
Kedze volate svoj postrek "osvedceny" mohla sa vytvorit rezistencia. Najlepsie je mat niekolko osvedcenych a tie striedat. Niektore "kucharske listy" insekticidnych pripravkov dokonca odporucaju obmedzit pouzitie pripravkov na 2-3 krat... celý příspěvek >
Indiánská černozem, 12.6.2015
Zo Slovenka vela zivin ide kanalizaciou do Cierneho mora. V Japonskom cisarstve pred par sto rokmi (ze by obdobie Edo?) bola zriadena sluzba, ktora obsahy vsetkych WC poctivo zvazala na polia. Mali velke urody a uzivili miliony ludi na rel. malom... celý příspěvek >
Nové koupací jezírko zezelenalo - bez ryb, 12.6.2015
Dajte si svoje akva do zahradky, alebo aspon na terasu a skuste to udrzat tak, aby vam tam nerastli riasy. Kazdemu je jasne, ze sinice z hladiska systematickej biologie nie su riasy, ale takto to proste lajcka a casto aj odborna komunita vola. Asi... celý příspěvek >
Nové koupací jezírko zezelenalo - bez ryb, 11.6.2015
Ma to jednu chybu krasy. Energeticka davka svetla teraz v juny je asi 10 x vyssia ako sa bezne vyskytuje v akvarkach. Keby ste si skusili v akvarku prisvietit, tak by ste sa mozno cudovali, ake problemy s riasou by ste mali. 
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika