|
Příspěvky uživatele - 168.18
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Ako na vysoku, ciastocne polehanu travu, 12.6.2016 Ještě by pan P.Z. mohl získat typ na pána s křoviňákem, co u sousedky Petra z H. (ve vláknu A tráva roste a roste) poseká osm arů za hodinu dvakrát do roka. To by bylo asi nejrychlejší. | | Ako na vysoku, ciastocne polehanu travu, 12.6.2016 Otázka je, jak dobře, či zda vůbec, půjde s bubnovkou sekat strmý svah. | |
| | Muškáty po zimě, 8.6.2016 Věřte! Takhle vypadají muškáte víc, než 10let staré, dnes. | | Kroucení natě cibule, 4.6.2016 Tak všechno je jinak, minimum chemie nezapůsobilo dostatečně a škody způsobené vrtalkou budou mnohem větší, než se původně zdálo. Zasadil bych sazečku znovu, ale není kam. | | Pestovani kopru pod bilou textilii, jak na to?, 3.6.2016 Tak kdybych kopr chtěl pěstovat v řádcích, musel bych ho po zasetí přikrýt až do vzejití netkankou proto, že u nás jsou kosáci děsně zvědaví a jakmile vidí kus půdy čistý, jdou do něj hrabat. | | Jahody a ptactvo, 2.6.2016 Mám na jahodách rozprostřenou síť proti ptákům. | | Kroucení natě cibule, 2.6.2016 Tak asi by to chtělo udělat tunel položený třeba po metru na roxory ohnuté do oblouku. Ale s upevněním k zemi po obou stranách a výškou cca. 60cm pak nebude při obvyklé šířce netkanky 160cm záhon širší, než 80cm, což není nijak moc. | | Mšice na oregánu, 30.5.2016 Máte-li oregáno v truhlíku, nebude problém celé rostliny osprchovat. Máte-li ho na záhoně a nechcete užít chemii, tak odstříhnout nejvíc napadené (vrcholové) části a zamezit mravencům, aby mšice dál roznášeli po rostlině. | | Bio zelenina bez škůdců v obchodech?, 30.5.2016 Jde to mizerně, ale jde to. Uprostřed na zemi je pár prken a to stačí. | | Kolik místa pro papriky do skleníku, 29.5.2016 Na této ploše bych nechal jen těch 6 pěkně vyvinutých, víc ne. Rostlinky v 1. řádku bych zasadil na místě, další 3 stejně daleko od nich. Stejně pak v září z toho bude les. | |
| | Bio zelenina bez škůdců v obchodech?, 29.5.2016 A začíná sklizeň. | | Růžice květáku jsou plné černých teček, 29.5.2016 Tak by to měla být asi čerň kapustová, alternariová skvrnitost košťálovin. Ale vzhledem k tomu, že ke konzumaci je určena právě růžice, tak na nápravu už je podle mého pozdě. | | Kadeřavost v květnu, 27.5.2016 Ano, prozatím jsem stále věrný Kuprikolu. | | Hnojeni balkonovek, 27.5.2016 Mám jen převislé muškáty. Než nasadí na květ, přihnojuji Kristalonem Start, potom už jen Kristalonem Plod a květ. Dnešní foto. | | Kadeřavost v květnu, 25.5.2016 Jak pročítám zdejší příspěvky, tak jsem ještě nedopadl nejhůře. S kadeřavostí se potýkám i přesto, že jsem stříkal 2x, ale monílií bylo prozatím napadeno na broskvoních jen několik desítek větviček, takže úroda bude. V eshopu jsem koupil 3 broskvoně,... celý příspěvek > | |
|
|
|
|