|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoň LOLITA, 17.6.2025 Já už nad tím jen mávám rukou. Novou Lolitu jsem ani nesháněl. Místo Rich May mně poslali taky nějakou "placatici", což mě mrzelo víc. |  | Malinoostružina, 17.6.2025 Jo, Jitko, je to příjemné překvanení, jak z hlediska chuti, tak z hlediska dozrávání. Plody na těch původních hladkých jednoletých výhonech se k ničemu zdaleka nemají. Našel jsem ještě jednu malinoostružinu a to Loganberry, uvádějí ale, že je... celý příspěvek > |  |
|  | Ježek - a je po slimácích, 17.6.2025 Taky si myslím, že ježci slimáky nežerou. Co se týče žížal, tak tady na zahradě mají konkurenci v krtkovi a černých "slepicích" - kosech. |  | Meruňky 2025, 16.6.2025 Ano, to je moc dobře, že se někdo přidal (94.222) |  | Počasí 2025, 16.6.2025 Přechod zvlněné studené fronty přes naše území dále k východu vidím jednoznačně pozitivně. Povrch půdy totiž začal díky suchu praskat. Za mě velmi užitečná závlaha. Co říkáte, pane Waltere, MH atd..? |  | Malinoostružina, 15.6.2025 Díky za informaci, Jitko. Škoda, že jsem ty cedulky asi vyhodil. Možná, že pan PP by dohledal na visačce nějaký název odrůdy. Většina lidí ve vláknech psala o beztrných výhonech, takže tato trnitá bude něco jiného. |  | Broskvoně 2025, 15.6.2025 Byl bych rád, kdyby pan Walter něco vyzkoušel, i když si myslím, že ten Springcrest bude asi nejlepší varianta a možná ta Francoise vypadá nadějně. |  | Meruňky 2025, 15.6.2025 Nethyrinthos perfektní, Martine. Nejhorší je, že ani ta Leskora se ledaskomu neosvědčila a zmrzá jim nejvíc ze všech. U mě je naopak velká náhoda, když nezmrzne právě Tsunami a mnoho dalších. MH: Doufám, že se ti chytlo něco z toho Farcla,... celý příspěvek > |  | Opylovač Rivan, 15.6.2025 Vypadají stejně, jen mě zmátlo, že začaly vybarvovat tak pozdě. Co se týče Rivanu, tak by nebylo špatné přidat k němu Ryhlici německou a Winklerovu ranou. Všechno zraje v prvním třešňovém týdnu. Do novějších nedělám, možná, že se mezi nimi taky... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 14.6.2025  U mě jsou Tsunami nejvíc vybarvené takto. |  |
|  | Granát - vhodná odrůda zrající mezi rannými a pozdními třešněmi, 14.6.2025  Když si vezmeš, že asi před měsícem údajně prodávali dovezené třešně v Mladé Boleslavi za 690 Kč za kilo, tak člověk může být rád, že tady nějaké třešně má. U té Troprichterovy to jsou jenom dohady. |  | Malinoostružina, 14.6.2025 Našel jsem ještě jeden plod a protože byl tmavě červený, tak jsem ho zbaštil. Zdál se být aromatičtější, než u těch beztrných malinoostružin, ale to může být náhoda. Koncovka typicky navinulá. Ta ranost je velkou předností. Taky je možné, že se ta... celý příspěvek > |  | Malinoostružina, 13.6.2025 Dobrý den. Nevyzná se někdo v odrůdách malinoostružin? Koupil jsem na jaře sazenici malinoostružiny a domníval jsem se, že je to Tayberry, ale bude to nějaká jiná odrůda, jelikož má hodně ostnatý stonek a plod je nyní již velký a vybarvený. Tayberry... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 13.6.2025  Já jsem další Pricii chutnal včera. Pokud mně nedávno pán napsal, že plody hrušně Cascade jsou "řepa", a že by je už znovu nechtěl, tak kdybych současnou chuť Pricie přirovnal k řepě, tak by to byla urážka té řepy. Je to tím, že plody jsou vybarvené... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 13.6.2025  "Františka" z Řecka je údajně dostupná v nějakých supermarketech a je prý velice dobrá. Mně začíná vybarvovat Maycrest a Sugar Time, ale to bude ještě hodně dlouho trvat než dozrají. Na Sugar Time je plodů strašně moc. Optimálně plodů má Springbelle... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|