|
Doporucte prosim 4 druhy ceresni, 28.10.2017 Dobry den.
Doporučte prosim odrodu vhodnu zbierat striasačom, chcem vysadit 5-6 čeresni a oberať sa take množstvo neda, najlepšie njaku neskoru.
Dakujem Fero |
 |
Rezistentné odrody slivky: Jofela, Haroma, Joganta, 19.9.2017 Ja som vrubloval na ročne semenačky myrobalánu a najlepšie prírastky ma harbella a joganta potom nasleduje jolina a jofela najhoršie je na tom haroma.
Fero |
 |
|
 |
Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 16.8.2017  ano čita no myslim ze calypso nebude učíne
vy ste tiež z Považia? |
 |
Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 16.8.2017  Neviem ako sa k nam ta potvora dostala |
 |
Předčasné modrání švestek a následný opad plodu, 15.8.2017  to je jasne no v dedine ji tolko neupravenych pozemkov z durandziovim naletom ze to bude marna snaha... Palenicu mame priamo v dedine
|
 |
Mráz, 21.4.2017 Stručne hlasenie z druhej strany Bielich Karpat rano 5:30 -1C°
namraza nebola na aute
dufam ze vydrzali aj orechy |
 |
Roubování nazeleno, 2.6.2016 zdravím mam zaujem o byline vrublovanie orecha mohly by ste to trocha detailnejšie popísať techniku a čas
ja som skušal ablaktaciu no bez uspechu
dakujem FeroM |
 |
Mutace švestek, 27.5.2016 U mna trpí aj durandzia (si myslím) mám vysadene odkopky ešte nerodili až teraz.A par plodov je nafuknutych. Ten Champion 50WP musím na jar skusiť.
FeroM |
 |
Škůdce na švestce Stanley, 21.5.2016 tak som zistil čo to je Putoniella pruni - bejlomorka váčkotvorná
|
 |
Škůdce na švestce Stanley, 21.5.2016 tak tie to potvorky som našiel aj ja na slivkach tiež neviem čo to je
dufam ze niekto poradí |
 |
|
 |
Staré a krajové odrody Hrušiek, 4.3.2016 u nas od puchova sa volaju šedane zreju po prvom oktobry vytažnosť 10l/51° zo 100l kvasu
koruna skôr kruhova ako jabloň
mam ich naštepene |
 |
Roubování, 18.12.2015 išlo to boly to moje začiatky štepil som do raštepu ujmavosť 60%
termin začiatkom marca podla počasia aby neboly narašene pučiky
kopulaciov by mohly biť ešte lepšie vysledky |
 |
Vrublovanie divych sliviek, 23.6.2015 mne sa duranczia ako podnož moc nepozdava su na nej dost male prirastky mam na nej naštepenu katinku a hanitu priemer koruny cca 1 meter a to maju už 8 rokov |
 |
Co je těm švestkám?, 26.5.2015 hryzca by som vylučil uvidim či to prejde no dole ma už nejake prirastky tak 10 cm no ja som ich potreboval hore chcem vysokokmen srnci a jelene podnož je mirabelan |
 |
Co je těm švestkám?, 25.5.2015 terminal som ponechal tak iba bočne som skratil alebo odstranil
ostastne tri su ok |
 |