Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika v skleníku: choroba nebo škůdce?, 28.5.2013
Zatim herbicidy nepouzivam, kdybych pouzil herbicid STOMP 400 SC, take nemam davat pripadny plevel, ktery by po aplikaci vyrostl, do kompostu? Uvazuji o pouziti na jahodach, ale ty pak kompostuji zvlast, kdyz je rusim. J.R.
Kanadská borůvka - neprospívá, 23.5.2013
Ja je mam vysazene v ciste raseline (+mulc z pilin a kury) a prihnojuji. J.R.
Pokud je boruvka vysazena v ciste raseline, tak bez hnojiva neporoste. A o zadnych 'zazracnych' hnojivech vubec nebyla rec, ale o rocni bilanci zivin, doporucovanych jednim z prodejcu rostlin. J.R.
Postřik a hnojení jahod, 23.5.2013
Take nepouzivam drahé serepetičky, ale Cererit, ledek vapenaty, siran draselny a horkou sul. U jahod 1/2 rocni davky v jarnim obdobi (v mensich davkach), druhou polovinu po sklizni (opet v mensich davkach). J.R.
Hnojit by se urcite mela, skolka Drozdin uvadi v navodu - roční přísun živin asi 10 g N, 3 g P a 10 g K v čistých živinách na rostlinu. Ciste ziviny se pocitaji z procentualniho obsahu zivin ve hnojivu, nabidka hnojiv je relativne... celý příspěvek >
Postřik a hnojení jahod, 23.5.2013
Kdyz mi jahody zacnou dozravat, tak uz nehnojim ani nestrikam hnojivo na list. Kontaminace bych se neobaval, ale velky efekt uz to mit nebude. J.R.
Švestka - škůdce - (ale jaký?), 23.5.2013
Akaricid Sanmite 20 WP pouzivam proti roztociku jahodnikovemu a svilusce jak na jahodach, tak i na ovocnych stromech. Mensi problem, ze se prodava vetsi baleni (praskova chemikalie), drive 500g, nyni i 100g. Davkovani 7.5g/10l/100m2.... celý příspěvek >
Postrik proti pilatce, 21.5.2013
Zkusenosti s Decisem mam vcelku dobre, zkusenosti s pilatkou na hrusni nemam. Decis 'nema systémový účinek' coz je neco jineho nez ze 'neni selektivni'. Cely strom musite pokud mozno postrikat tak jako tak. Zkuste popr. koupit Calypso. J.R.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 20.5.2013
Mospilan i Calypso mam, Reldan nikoliv (mel jsem ho jeste predloni proti roztociku jahodnikovemu, ale skoro vubec na nej nefungoval, tak jsem na nej zanevrel). Mospilan bude tedy fungovat i po 8 dnech po vylihnuti? Problem, ze postriky... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 20.5.2013
Tak dejte vedet, kdy budete strikat proti obaleci a jake pripravky doporucujete. Mam za Vami zpozdeni cca 10 dnu, tak se na to nachystam. Strikam ale o vikendu na chalupe, takze nejsem tak operativni. J.R.
Budu to sledovat, mam nastaveno AMS-SET Lipa u Havl. Brodu (je to blizko, ale jsem jeste o neco vyse). Asi udelam postrik proti 2. generaci. Strikam predevsim proti strupovitosti, to bych zase ja nic ve svoji poloze nemel. Rady typu 'par stroupku... celý příspěvek >
Cerviva jablka moc nemivam, loni jsem postrik nedelal. Vy delate jen postrik na 2. generaci nebo i na prvni? J.R.
Taky jsem v nedeli provedl postrik proti strupovitosti, ale teprve treti(Topas+Thiram, predtim Score+Dithane a Zato+Dithane), jsem 1 postrik za panem Kukym (jsem v 600 m.n.m.) Jake lepove desky (lapace) se pouzivaji na obalece jablecneho?... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 17.5.2013
Taky jsem vcera koupil Infinito v OBI. Mam od lonska nepouzite baleni Ridomil Gold. Co teda s nim, mam ho pouzivat nebo ne? J.R.
Odrůdy kanadských borůvek, 16.5.2013
Dela nekdo postrik na kanadskych boruvkach proti kvetopasovi nebo pilatce? Mam jakesi poskozene kvety i par okousanych listku na nekolika rostlinach. J.R.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika