Zatim herbicidy nepouzivam, kdybych pouzil herbicid STOMP 400 SC, take nemam davat pripadny plevel, ktery by po aplikaci vyrostl, do kompostu? Uvazuji o pouziti na jahodach, ale ty pak kompostuji zvlast, kdyz je rusim. J.R.
Paprika má zkroucené a nevím co to může být. Postříkal jsem ji proti škůdcům i proti houbovým chorobám a ono nic. Začala vyhánět boční výhony. Takhle postiženy jsou pouze kapie.
Takže už nyní víte co nedávat do kompostu. Píšete že to napadlo jen Kapie, i u mne to byly jen některé odrůdy, asi jsou na to háklivější. Nakonec obnovily růst a rodily, trvalo to však hodně dlouho, Takto napadená rajčata, po přesazení do volné půdy, se vzpamatovala mnohem rychleji.
Zatim herbicidy nepouzivam, kdybych pouzil herbicid STOMP 400 SC, take nemam davat pripadny plevel, ktery by po aplikaci vyrostl, do kompostu? Uvazuji o pouziti na jahodach, ale ty pak kompostuji zvlast, kdyz je rusim. J.R.
Já nevím, já prostě nic co je stříkané nějakým herbicidem do kompostu nedávám. Po zkušenostech s výše uvedenými problémy jsem prostě vloni ani letos trávník ani plevele nestříkal.