Příspěvky uživatele - 93.77

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ananasovice, pomerančovice, 12.5.2015 Obsahuje fotku
No s tím plynem máte pravdu (delší dobu jsem tam nebyl), ale tu kolonu (zesilovací) jsem tam opravdu nenašel!! Leda že by ji přede mnou schovali.
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 26.4.2015
Bez platného odkazu, tj. kdo, kde a kdy, popřípadě přímo adresy na příslušnou "práci", je i "velmi solidní studie" jen odkaz na agenturu JPP!! Tím nechci váš příspěvek "strhat", jen je uveden nedostatečně!!
Břízová míza - voda - výroba vína a vodky, 8.4.2015
Břízová míza : B. Valenta - Příprava domácích vín - vydání z roku 1966 Domácí víno z březové šťávy (míza) můžeme připravovat pouze vyjimečně, protože šťávu získáme na jaře ze stromů určených k poražení (to alespoň, ve své době, autor publikace... celý příspěvek >
Destilace vína - vínovice, 28.3.2015
No myslím, že ten autogen je zbytečný, klempíři to dělali s letlampou a taky to stačilo... zkuste tu horkovzdušku, třeba to půjde. Když tak si půjčte kartušovou PB letlampu, ta vám to "vytáhne" výš.
Destilace vína - vínovice, 19.2.2015
A kolikrát jste ho pálili, popřípadě na jakém zařízení?! To co jste napsal je poměrně nedostatečná informace!!
Hruškový kvas z neskorých odrôd, 19.1.2015
Já nechápu, proč stále někdo vymýšlí to, co je již dávno vymyšlené?! Ta "sejrovka" je nejjednodušeji sehnatelná a nejlacinější z těch použitelných kyselin!!
Jaký vybrat refraktometr?, 16.12.2014
… No do přesyceného roztoku to má ještě daleko, jen tuto koncentraci cukerných látek, a jistě vlivem i jiných okolností, kvasinky nezvládly zpracovat!!
Destilační přístroj z Polska, 16.12.2014
Ale na rektifikaci bude potřebovat jinou, sofistikovanější aparaturu, určitě ne tu z Polska. PŠ Ale pane inženýre, vždyť přeci víte, že rektifikace znamená taky přečištění, zjemnění (použil to kdysi jako název kapitoly již J.Dyr, ve své knize... celý příspěvek >
Destilační přístroj z Polska, 14.12.2014
„Má pravdu předseda“, … přece se nebudete otravovat s 15 litry, odvezte to do Malé Ledské, tam vám to určitě zpracují, … a to se vyplatí!! PS. v současné době je všechno drahé, i když na to dostanete slevu!!
Je prodej pálenky zákonný?, 5.12.2014
Vážení diskutéři, asi jsem „pomýlený“, ale po přečtení tohoto vlákna jsem tak trochu mimo … Co říká zákon o lihu : v § 4 Pěstitelské pálení (7) Pěstitel je povinen splnit podmínky stanovené v odstavci 4 a v níže uvedeném § 2 odst. 1 písm. o) a... celý příspěvek >
Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 12.11.2014
No pane, "uhladit pálenku" na tomto přístroji určitě jde, jen pochybuji že odstraní i případné "ocasy", které vám tam případně při destilaci nechali!!
Destilační přístroj - sestrojení, 9.11.2014
Nemám potřebu se chlubit, stačí mi, že přístroj funguje tak jak má a hlavně je nenápadný při rozložení. Hlavně o něm nesmí vědět sousedi... to víte, dnes se neudává, jen se to "vlastenecky oznámí". Tak bych nerad o něj přišel,... navíc nemám potřebu... celý příspěvek >
Destilační přístroj - sestrojení, 7.11.2014
No, dle mne je to spíše "vrabčí hnízdo", ale když vám vyhovuje... každý si své přístroje staví k obrazu svému a na co má.
Kde sehnat malou pálenici, 20.10.2014
No už to tu bylo na několika vláknech probíráno. V obecné mluvě páleničářů je kolona jakýkoliv aparát na destilaci lihu. V odborné terminologii je "kolona" jen část této aparatury, kde se probíhá zesilování, či čištění nízkoprocentního alkoholu... celý příspěvek >
Zázvorové pivo, 20.10.2014
Jo zkoušel, ale sem dávat je moc dlouhý; projděte si odkazy: Zázvorové pivo Zázvorové pivo neboli Ginger Beer Zavařeniny a jiné produkty se zázvorem Pivu a zázvoru zdar.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika