|
Příspěvky uživatele - 103.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte někdo tuto bylinku?, 30.6.2014 tak to mě troch překvapilo-kdosi mi řekl že je to máta |  | Poznáte rostlinku?, 18.4.2014 Ale to si nemyslím, kamarádka objednala dvě a oběma přišlo to samé.Takže tohle posílají, Jenomže jí to sežrali slimáci-asponˇ někomu to chutnalo
|  |
|  | Poznáte rostlinku?, 15.4.2014 Ono to ani nemá žádnou vůni, takže se to nedá ani hádat. |  | Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 26.10.2013 Řeší zrovna červenou řepu-zatím je na zahrádce, nemrzne,ale prodavačka v osivu doporučuje piliny ve sklepě.Máte s tím někdo zkušenost? |  | Dělá se výbrus na B&S motorech?, 19.9.2013 Hmmm, také jsem si myslel, že se nepovolí, ale dal jsem to obráceně, kde byla korunková matka se závlačkou na pravé straně a při orbě se mě to přestřihlo, takže určitě dávat svorník z pravé strany a matka nalevo, mechanik v Efce v Jaroměři mi dokonce... celý příspěvek > |  | Je tohle okurka?, 26.8.2013 No dívám se na ty návrhy, právě že se mi to zdá na meloun i tu citronovu okurku dost chlupaté.Tak uvidím... |  | Je tohle okurka?, 25.8.2013 Byly to kupované semínka, tak asi nějaké přimíchali. |  | Poznáte bylinku?, 11.5.2013  Tahle bylinka mi krásně roste na zahrádce-ale neznám její jméno, poradí mi někdo?
|  | Rybiz Red Lake, 10.5.2013 Dobry den,
za boha nemohu nikde sehnat rybiz Red Lake v kerove forme. Nevite nekdo kde by se dal koupit? Meli ho udajne na rostlinky.cz, jenze kdyz jsem si ho objednal a prisel postou tak bylo na fakture, ze udelali bez meho... celý příspěvek > |  | Okna na sever, 4.2.2013 Máte pravdu, s těmi semínky to tak je, zřejmě bude lepší koupit si nová, navíc hokkaido se mi skřížilo s cuketou a jinými tykvemi, takže vznikly zajímavé útvary.Přesto by mě zajímal váš názor na papriku-myslíte že také by nemusely být kvalitní... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|