|
Příspěvky uživatele - 33.2
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pálenka z limonády, 23.7.2014 Ahoj, napadl mě takový typický "český nápad". Dala by se udělat pálenka z takové té limonády, která se prodává v dvoulitrovce v supermarketech (Lidl, Billa, Penny, Tesco...) za cca 5 korun? Dalo by s to vůbec nakvasit, když tam je tolik "éček"?... celý příspěvek > | | Methanol a pektiny, 23.7.2014 Děkuji moc za vaše příspěvky, pomohly mi. | |
| | Methanol a pektiny, 22.7.2014 Zdravím a mám jeden dotaz. Četl jsem, že methylalkohol (methanol) vzniká při kvašení z pektinů (nevím ale, jak a za jakých podmínek.) Je tedy pravda, že kvas z ovoce s vysokým obsahem pektinů (rybíz, angrešt) bude obsahovat velké množství... celý příspěvek > | | Kvasenie zemiakov (brambor), 21.7.2014 Rozkvasit libovolnými kvasnicemi (vinné, pivovarské, případně droždí). Z takového kvasu bude ale nízký výtěžek alkoholu, je lepší štěpit škroby enzymy (amyláza, případně slad) na cukry | |
|
|
|