Kvasenie zemiakov (brambor)



host - 33.2 (?)
21.7.2014 20:21

Rozkvasit libovolnými kvasnicemi (vinné, pivovarské, případně droždí). Z takového kvasu bude ale nízký výtěžek alkoholu, je lepší štěpit škroby enzymy (amyláza, případně slad) na cukry

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   
host - 56.9 (?), 7.2.2013 0:54

zdravím všechny,

údajně že se nechají brambory promrznout, tím že zesládnou, pak nadrtit do bečky, ale nevím jak to rozkvasit?

      
host - 33.2 (?), 21.7.2014 20:21

Rozkvasit libovolnými kvasnicemi (vinné, pivovarské, případně droždí). Z takového kvasu bude ale nízký výtěžek alkoholu, je lepší štěpit škroby enzymy (amyláza, případně slad) na cukry

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika