Příspěvky uživatele - 220.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychani konecku platanu, 12.5.2025
Mimochodem nejsou uschle Jen listy, ale i konce vetvicek.
Usychani konecku platanu, 12.5.2025
Zajimave, prakticky to nezalevame. Mozna je to ta chyba. Zkusime a uvidime, jestli se to nejak projevi. Po ostrihani by z toho opravdu moc nezbylo... Diky za nazor.
Usychani konecku platanu, 11.5.2025 Obsahuje fotku
Neprilozil se obrazek...
Usychani konecku platanu, 11.5.2025
Platan jsme zasadili na podzim. Nyni (kveten) jsem si vsiml, ze jsou konecky vetvicek uplne oschle a postupne schne vice je stredu. Nektere listy se zdaji byt potazeny jakymsi povlakem. Mam podezreni na antraknózu platanu. Co s tim? Ostrihat postize... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 7.4.2020
Mám 7letou Pingcot a Spring Blush z Fytosu, loňská úroda již byla velmi bohatá a dobrá. Letos květy obsypaná, všechno pryč. Stříhat jakoby se nic nestalo? Anebo jinak? Také bych potřebovala odříznout jednu ze spodních větví Pingcotu, u kmene průměr... celý příspěvek >
Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 16.6.2014
Také jsem o tom slyšel a přemýšlím o tom, tak jsem zvědavý, jestli ma někdo zkusenost ;-)
Rajče - nevím co to je :), 26.5.2014
No jsem zvědavý :-) Určitě dam pak vědet :-)
No tak to jsem teď ještě snad více v očekávání výsledku :))) Mám takhle posazenych 10 rostlin a vlastně nevím co to bude :))) Ale děkuji moc za rady
No ja pořad na to koukám a říkám si, jestli se nám někde nepomotali popisky. Ale vůně i květ mi prave připadají jako rajče
No měla by to byt odrůda Cherokee Purple - mám je ze soukromé pěstírny. Ale jsem z toho zmatený, protože v porovnání s ostatními keříky je tam odlišnost
Dobry vecer, dle listu to vypada jak nejaka odruda papriky akorat me matou kvety zlute barvy a tvar kvetu jako u rajcete. A odkud jste mel seminka?
Rajče - nevím co to je :), 26.5.2014 Obsahuje fotku
Zdravím, vysadili jsme rajče a vypadá to, ze to rajče asi nebude :( Nepoznáte někdo co to je? Posílám foto, díky moc :-)
Rajčata - divné zbarvení listů, 26.5.2014 Obsahuje fotku
Zdravím, to ja vysadil rajče a vypadá to, ze rajče asi nebude :( Nepoznáte někdo co to je? Posílám foto
Rozmnozovanie kiwi, 14.4.2014
Vážení zkušení, již 2 roky neúspěšně pátrám, kde by se dala koupit Vitakola (2 samice, 1 samec) pro mou nově zakládanou zahradu. Mám pro ně pěkná místa JV orientace, od severu chráněná, do výše 1m bloudivý stín, 350 m n.m., sice těžší jílovitá, leč... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika