Příspěvky uživatele - 244.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strata vody v saní, 11.5.2015
Vertikální (svislá) trubka je nejčastěji prorezlá v úrovni ustálené hladiny vody ve studni. Zajímavé je také to, že některé poruchy jsou přetlakově těsné a podtlakově netěsné (ventilkový jev). Pokud vím, SVA je samonasávací, takže mu trocha... celý příspěvek >
Odrané túje - co je poškozuje?, 11.5.2015
proč tak nejistě? Ano, je to srnec, který právě v této době zbavuje pravý i levý parůžek odumřelého lýčí otíráním o slabé kmínky stromů nebo keřů. Právě tůje jsou lákavé, protože jsou dost tuhé, drsně členité i správně pružné pro tuto... celý příspěvek >
Ako dosiahnut aby hruska mala úrodu, 7.5.2015
tak to pro letošek nechte být. V době sázení jste již mohl mít namrzlé blizny a protože se pyl na ně dostal až po namrznutí tak to povětšinou propadlo. Horší by bylo, když by se situace opakovala každoročně...
Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 7.5.2015
tak jak to kvetlo? podle šířky listů by to mohla být i strelície, ale pokud to dloubal někde v španělské přírodě, tak tady v čechách těžko někdo určí co je to za cibulovinu, když mnozí neznají ani místní endemity (a nebo i česnek medvědí)
Zemina do vyvýšeného záhonu, 7.5.2015
s přihlédnutím za cenu dopravy "30 km" bych volil jen zahradní substrát 500kč/m3. Do svrchních 5 cm bych pak přimíchal drnovku z vlastního pozemku v poměru 1:1.
Vertikutátor a sieť proti krtkom, 7.5.2015
Slehávání je protikladem k nakypření způsobenému růstem biomasy kořenového systému. Ono stejně tak napumpování živin a vody z podloží může z těch 3 cm udělat 5 a strniště namačkané pod kolečka vertikutátoru dalších 10 mm. V důsledku tak při nastavení... celý příspěvek >
October glory, 7.5.2015 Obsahuje fotku
Pokud prosychá střed koruny a terminál jde většinou u kořenů o problém v prostoru kůlového kořene. Protože píšete, že půda je těžká, špatně propustná tak asi došlo k utopení spodní části kořenového systému vytvořením podzemního jezírka - kořeny pak... celý příspěvek >
Pámelník - starost o něj, 7.5.2015
Aby byl pámelník zavětvený pěkně odspoda, tak jej v první polovině července zkraťte na jednotnou výšku cca v polovině středně dlouhých výhonů (nejkratší by se tak měly krátit alespoň o 1/3 a nejdelší i klidně o 3/4 na 1/4).
Vari vs Moundfield, 6.5.2015
Játro nejátro, já to nazval dříkem jako u šroubu s šestihranou hlavou a metrickým závitem. My krmiváři totiž pod pojmem jádro máme něco úplně jiného .
dřík by měl být houževnatý a nikoliv tvrdý - ale technologie kdy součástky mají kalené ostří a houževnatý zbytek čepele znali již starověcí mečíři. 
Ta rezerva ve výkonu je určená konstrukčně právě volbou spínacích otáček spojky v kombinaci s volnoběžnými a maximálními otáčkami motoru. 
Pestovani revy v nadobach, 6.5.2015
Obecně je častější, že réva se dá na balkón dovést jako tažeň z volné půdy a plodná hlava se umístí dle potřeby. Réva je navíc taková, že pro růst nepotřebuje velkou výsadbovou mísu a stačí jí díra v betonovém dvorku "na jednu dlaždici zámkové... celý příspěvek >
Skrátenie stromu o 1/3, 6.5.2015
dvakrát měř a jednou řež. Proč tak brzký termín - ořešáky se řežou v termínu opadu jehněd což je zpravidla konec května. Často se také řez odkládá na rok, kdy pomrznou květy a tak ztráta na plodnosti je prakticky "o rok kratší" protože o tu úrodu,... celý příspěvek >
Dvouleté sazenice Jilmu Sibiřského (Turkestánsky brest), 6.5.2015
v mezičase jsem se kouknul na jejich stránky... v jejich nabídce je "Ulmus Pumila celer" ještě duplikovaná jako "raketový živý plot" - ale naštěstí za stejnou cenu. U obou však není údaj o zboží kompletní, tak aby se dalo určit, jestli byl... celý příspěvek >
Vari - jak vytvořit rychle dvojmontáž TN, 6.5.2015
jj moje blbost - spěchal jsem a tak jsem dotáhl jen rukou a zajistil závlačkou. Pak jsem na to zapoměl a o měsíc později při průjezdu zatáčkou s uzavřenými volnoběžkami to houpnul přes krtinu...  Stál 96,-Kč a tak jsem ani moc nediskutoval,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika