Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Salátové okurky, 16.2.2013
já mám nejraději salátovky Linda, seju koncem dubna do volné půdy, ranné,plodné a chutné.
Rajče Albertovské žluté?, 16.2.2013
tak ještě možná budu mít ještě Yellow G.Ribbed, když to klapne, jsou to sice biftekáče, uvidím jak to bude v té žluté chutnat... už to někdo měl, nebo je to úplná novinka?
Jarní výsev, 16.2.2013
no máte to moc hezký, mě už papriky taky vylezly, já mám jen sazeničky ze semínek z koupené papriky ,protože to se mi prostě osvědčilo nejvíc, kdysi se mi stalo, že mi z koupených hodně drahých semen nic nevyrostlo, a měla sem doma pár... celý příspěvek >
Jarní výsev, 16.2.2013
tak mně už lezou Tumgling.T.Y.,Býčí srdce, Perun,Start.Zatím nic Albertovské, a kupodivu ani Stupické. Letos sem to vše dala dřív, no uvidíme jestli to není příliš brzy.
Rajče Albertovské žluté?, 14.2.2013
to je škoda, že Alberovské není příliš chutné, ale pár rostlin určitě zkusím, mám žlu´táky ráda.Prý je ale tato odrůda dost odolná vůči plísni-nebo je to jen nějaká náhoda, bylo to v nějakém článku na netu. Je vůbec ještě nějaká jiná tyčková... celý příspěvek >
Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 13.2.2013
no tak uvidím, zkusím ještě k těm odrůdám, loni mi kolegyně donesla černé rajčátko, menší,soudkový tvar, dala mi ho na semeno, protože měla jen jednu sazenici v kýblu, tak by to šlo.Rajče sem měla docela dlouho na misce na stole, vůbec neměklo a... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 13.2.2013
tak já letos klasika Stupické p.r. ,Start F1, a dále Tumbling T.Y.,Perun, Albertovské žluté, Býčí srdce...
to je jasný, dá se to koupit?nebo si to musí člověk vyrobit sám...
no, těch 2O m je také poměrně daleko.Nevím, jaké mají zkušenosti ti, co pěstují vedle sebe odrůdy a sbírají semena, jak se jim to jeví...
aha, tak sem teď z toho jelen, to, že si to nemohu nechat z F1,je mi jasné, to sem věděla, no u těch odrůd, to je škoda... slávu porýní, nebo stupické fakt nemá cenu si nechávat, předloni sem SP koupila, byla tam napsáno 1OO semen, ale bylo... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 13.2.2013
kdysi sem měla místo na 5O, tj tak před 4 lety, jenže tenkrát sem ještě o nějakých vymoženostech moc netušila- max.červené, žluté,hruštičky, cherry a nějaká ta masitá, pokud sem je sehnala, někdy ne. Tak to sem s těmi 2O ještě dobře... no my sme... celý příspěvek >
já sem totiž až doletoška žila v domění, že se to nesmí nechávat, a mrzí mě že sem to nevěděla dřív, tedy věděla sem, že si lidi nechávají svá semena, ale myslela sem, že to mají pak nějaké pokřížené. Do předlonska sem tu měla bezva odrůdu malých... celý příspěvek >
tak to ano, jen sem myslela, kdyby mi nějaká rostlina zbyla, že bych ji dala do truhlíku-tam jsem sice koupila Tumbling T.Y.,ale v sáčku bylo jen 1O semínek, a to některá byla v porovnání s druhými tak droboučká, že čekám co s toho bude.Tak sem... celý příspěvek >
a šel by Perun dát i do truhlíků?
nikdo nezná? a když sme u toho křížení-četla sem, že když je rajče samosprašné, tak se nekříží samo s jinými rostlinami, takže semínka pokud si necháte, si zachovávají vlastnosti mateřské rostliny, samozřejmě u odrůd... jinde sem ale četla,... celý příspěvek >
Další diskuze:  414243  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika