Příspěvky uživatele - 224.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení jezírka pro rybičky, 28.7.2014
Ja by som dnes robil inac... tavenim alebo lepenim folie by som spravil presnu kopiu terenu bez faldov. A jedno miesto s hlbkou 120 cm, z ktoreho by som efektne vysaval spinu vysavacom resp. mozno spravil aj spodnu vypust.  Vsetko vyspadovane do... celý příspěvek >
Půjčení vysavače, 28.7.2014
Ak raz za mesiac povysavate, budete vidiet na dno aj bez osluneni. 
Methanol a pektiny, 22.7.2014
A este treba dodat, ze etanol je ucinny protijed na metanol. V normalnej palenke je ho vzdy podstatne viac a eliminuje metanol, ktoreho je velmi malo. Pravda, na pancovane zmesi, kde bolo metanolu desiatky percent pritomny etanol nestacil.
Husqvarna 359 3/8 nezatahuje spojku ale ju vystreli, 18.7.2014
dakujem chlapy mate pravdu slabo som spojku dotiahol ale uz je to ok pila ide zas jak divaaa... tak dakujem s pozdravom lukas :)
A co vaše višně?, 17.6.2014
Zbierali sme. Su cervive. Mne cerviky nevadia, ale zena ich vyhadzuje a na dzem berie len bez cervikov. I ked ma slabsi zrak, na pracu si zobrala okuliare. Kde sme spravili chybu? Kedy a cim striekat?
Přechlorovany bazen + vysoké PH, 11.6.2014
Prave naopak. Chlor sok a obecne chlor ph zvysuju. Takze pri normalnom pouzivani bazena a davkovani chloru musite pridavat bud ph- alebo kyselinu. Nezlaknite sa ze na zaciatku bude potrebne vacsie mnozstvo aby sa prekonala pufracna kapacita.
Asi zavzdušněná filtrace, 11.6.2014
Ja som parkrat nasal vzduch do filtracie pri vysavani ked som neopatrne zdvihol hubicu nad hladinu. Nic sa nestalo a za chvilmu sa v tryske objavili bublinky. Ak vasa filtracia nefungune asi doslo k jej poskodeniu. Skuste este raz zavodnit cerpadlo a... celý příspěvek >
Jak sázet česnek, 30.11.2013
Palo, asi ten vas sused sadi skoro na jesen, pretoze na konci zimy este nemame cesnak ziaden. Sadim vzdy co najneskor, ked este nie je tuha zima.
Jak sázet česnek, 30.11.2013
sadim zajtra. Nie je moc neskoro?
Alternativní pěstování rajčat, 15.8.2013
par mojich poznamok k tomuto pestovaniu: 2 m2 na jednu rastlinu... Vie niekto podla coho sa davaju dotacie EU? Ci podla poctu resp. vysledku pestovania, alebo podla rozlohy? Ak je dotacia podla rozlohy a zvysi sa ak je to bio a ak je to takymto... celý příspěvek >
Buxus škůdci, 15.8.2013
Dakujem Daniela. Mame dva asi 30 m dlhe zive ploty a bude mi luto ak ich nezachranim. Aspon cast. Asi k tomu prispeli aj tie sucha,  velka cast z krikov vyschla. Dnes sa chystam postrek karate zeon. Drzte mi palce a ti co mate buxusy, majte sa... celý příspěvek >
Rajciny, kedy 1.x striekat proti plesni?, 19.5.2013
Mirek, pestujem na 1 are oboje. Kusok zemiakov a par korenov rajcin. Nemam s tym velky problem, iba ked je velmi zly rok. Problemy nastali, ked som kupoval sadenice. Odkedy si ich sam pestujem je to ok.
Sterbinovy filtr, 4.12.2012
Napíš do youtube : diy sieve filter ;) -NR-
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 18.11.2012
Pavel zdravím V8s, napíšte prosím, ak viete priemer hriadeľu MT 8 mini na k´torý sa natiahne nový motor, o primer MT 8 sa nikde nepíše.je to 25,4mm?Mám najdený motor Wiltec - LIFAN 13 HP, čo vy na to?
Samospád ze studny, 19.8.2012
jasne suhlasim. Len ste otvorili teoreticku rovinu veci (v predchadzajucom prispevku). Iste, ak je hladina 13 m pod cerpadlom, je ekonomocke riesenie kupit ponorne cerpadlo.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika