Příspěvky uživatele - 2.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte, jaký traktor pro sečení 2500m2?, 24.6.2012
Jediné co je velmi atraktivní je převod kardanovým hřídelem. Jinak exhalace z dieselu jsou už uznány jako karcinogenní. Jde o malé částice PM10 a nově PM2,5. Filtry to neřeší. Za tu cenu jedné Kuboty jsou dva AGS s motory Vanguard. Běžnému uživateli... celý příspěvek >
Jaký olej do dvoutaktu?, 21.6.2012
Dvanáct let dávám Husqvarna low smoke - modrozelený olej, jak do křováku, tak do pily.Minulý týden jsem kupoval litr a stál 190 Kč. Míchá se 1:50. Na křováku jsem svíčku měnil až po 10 letech.Na oleji nemá cenu šetřit, vrátí se to na životnosti... celý příspěvek >
Co se děje ve skleníku?, 17.6.2012
Kořenová zelenina přece nesnáší hnůj. Problém je podle mě v hnoji. Pokud je příliš čerstvý. Já hnůj raději vůbec nepoužívám, skleník hnojím vykvašeným slepičím trusem, a to ještě zředěným. Problémy nemám. Letos jsem ve skleníku zkoušel kedlubny -... celý příspěvek >
Cukety - bílé skvrny na listech, 17.6.2012
Je to odrůdou cukety. Mám letos ještě jinou odrůdu, jsou vedle sebe a listy má bez bílých fleků.
Vodící miska ke křovinořezu, 11.6.2012
Nenáviděný OleoMac má spodní misku plechovou. Mi slouží už 12 let cca 600 mth bez problémů.
Motorová sekačka na 400m2 trávníku, 11.6.2012
To je tak malá plocha na sečení, že s motorovou sekačkou to nestojí se ani otravovat, Koupil bych si elektrickou sekačku s motorem 1600 - 1800 W a šířkou min. 43 cm. Na kabel se dá zvyknout a s uvedením do provozu i uskladněním elektrické sekačky... celý příspěvek >
Krovinorez Stihl FS 450 - problem s starovanim, 10.6.2012
Měl jsem podobný problém s OM746T - studený nechtěl nastartovat a když náhodou chytil, tak než jsem zmáčkl plyn, tak zase zhasl. A když jsem plyn stačil zmáčkonout, aby nezhasl, tak se začal dusit a stejně zhasl. Udělal jsem to co Vy, ale nepomohlo.... celý příspěvek >
Oleomac 735t, 10.6.2012
Než jsem OM 746T po cca 600 mth z důvodu špatného startování odvezl do servisu, tak jsem vyměnil i svíčku - byla tam pořád původní, občas jsem jen upravil vzdálenost elektrod. Prostor ve válci i vrchní část pístu byla poměrně čistá, až jsem se tomu... celý příspěvek >
Oleomac 735t, 5.6.2012
Odvezte to do servisu, než zničíte startovací systém. Nevím, kolik to seřízení karburátoru stojí nyní v sezónu, ale při posezonní prohlídce jsem za seřízení karburátoru + promazání hřídele zaplatil 120 Kč a stroj startuje zase výborně. Nepíšete, jaký... celý příspěvek >
Který silný křovinořez na 0,5 ha, 31.5.2012
Téměř stejnou plochu i další plochy navíc jsem sekl 11 let OM 746T - mám jej stále a je OK. I ocelovou trubku jsem s ním "škrtl" před několika lety a nic se mu nestalo. V servisu byl až po 10 letech na seřízení karburátoru a namazání hřídele. Cena za... celý příspěvek >
Tip na tichou sekacku?, 7.5.2012
Já seču zásadně s hluchátky na uších. Pak nějaký hluk seakčky nemusíte řešit. A to používám elektrickou sekačku s motorem 1800 W a slabá se mi nezdá vůbec.
Stiga Estate Royal 19, nebo Senator HST?, 7.5.2012
Asi bych jednoválec nebral. Má nižší kroutící moment než dvouválec a když ještě máte svah - měl bych obavy z ucpávání tunelu trávou, kdyby nebyla zrovna moc suchá nebo při sečení na podzim. Taky nejde sekat každých 14 dní. Stigu Royal vyrábí podle... celý příspěvek >
Čínské sekačky u Mountfieldu, 7.5.2012
Sám technik od Mountfieldu mi říkal, že motory GGP nebrat. Mám třeba ale sněhovou frézu s motorem ZongShen od roku 2008 a motor až na výměnu čínské svíčky za Brisk funguje OK.
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 7.5.2012
Mám jiný travní traktor a nelituji zvolení stroje s blízkým servisem 3 km než jako má soused 30 km na jednu stranu. Podíval jsem se na technické parametry obou strojů a ten v Mountfieldu mi nepřipadá zas tak hrozný. Mountfield prodává nebo prodával... celý příspěvek >
Husqvarna LC53e - zkušenosti?, 2.5.2012
Letos jsme dělali plot kolem pozemku a trochu jsme debatovali s chlapama o zahradní technice a jeden řemeslník právě sekačku Husqvarna s tím "bočním výhozovým tunelem!" měl. Říkal, že stačí trochu vlhká tráva a hned se to ucpává. Spokojen s ní... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika